Theo Rose, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Anghel Damian: „Este iubirea vieții mele. Ne-am făcut viața repede, am fost dați peste cap amândoi”

Theo Rose i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste lui Anghel Damian, partenerul ei de viață, alături de care îl are pe micuțul Sasha.

02 dec. 2023, 11:52
Theo Rose, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Anghel Damian: „Este iubirea vieții mele. Ne-am făcut viața repede, am fost dați peste cap amândoi”

Theo Rose (26 de ani) și Anghel Damian (32 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care a început cu un an în urmă. Și-au oficializat relația, iar la scurt timp artista a aflat că este însărcinată.

Theo Rose a mărturisit că pe Anghel Damian îl consideră marea iubire a vieții ei. L-a descris ca fiind un bărbat matur și a spus că nu a avut niciodată sentimente atât de puternice pentru cineva.

Citește și Rona Hartner, uitată de colegii de breaslă în ziua despărțirii. Ce vedete au condus-o pe regretata artistă pe ultimul drum

„Eu așa zic, că Anghel Damian este iubirea vieții mele. Este cu certitudine, doar că nu vreau să zic asta. După, o să pară că sunt nebună neapărat! A fost prima dată când am fost luată prin învăluire. Nu am știut ce se întâmplă. El este diferint prin felul lui de a fi. Am cunoscut un bărbat foarte matur, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ceea ce vrea să facă… un bărbat care domină fără să mă domine. A fost ceva de parcă l-am așteptat! La început mă uitam la el și părea că îl cunosc de mult timp. A fost un sentiment straniu la început, pentru că atunci încerci să negi că se întâmplă asta, pentru că apare frica de a nu fi o imagine distorsionată, dar nu a fost așa și nu mi-a venit să cred”, a spus artista în cadrul podcastului „TeAscult”, cu Ilinca Vandici.

Theo Rose: „E un om care mă fascinează”

Theo Rose a mai spus că tatăl copilului său o fascinează și că are foarte multe lucruri de învățat de la el.

Citește și Theo Rose recunoaște că a ajuns la burnout. Artista trece prin momente foarte delicate: „Nu sunt bine. Cred că trebuie să fug în altă țară ca politicienii”

„E un om care mă fascinează. Îmi place să petrec timp cu el, să-l ascult vorbind despre absolut orice, învăț încontinuu. Faptul că a venit în viața noastră ceva la fel de nou pentru amândoi (că au devenit părinți -n.r.), ne-a echilibrat un pic.E minunat. Poate unora li se pare nebunie că nu mi-a fost frică nicio secundă. A fost o certitudine inexplicabilă că asta a fost ceea ce trebuia să se întâmple, ce trebuia să facem.

A fost așa din partea amândurora. Te sperie puțin că e chiar așa, dar așa a fost. Am făcut totul cu cea mai mare deschidere. Ne-am făcut viața repede așa cum amândoi aveam nevoie, poate pentru că a fost așteptarea lungă până acum. Nu sunt genul care să se arunce și să se înhame la un drum din ăsta imprevizibil. Nimeni nu avea garanția că vom funcționa împreună. Sunt cu picioarele pe pământ, dar de data asta am fost dați peste cap amândoi. Așa a vrut Dumnezeu, sunt entuziasmată de viața mea”, a povestit Theo Rose în discuția cu Ilinca Vandici.