Bătăi ca în Fight Club pe străzile din New York. Un gangster organizează lupte ilegale, pe bani grei FOTO

Secvenţele din celebrul film "Fight Club" au fost mutate în realitate de un fost mafiot, Danny Provenzano, care organizează lupte pe bani în garaje şi pe aleile din suburbiile New York.

25 sept. 2015, 12:29

Diferenţa dintre film şi realitate este că luptătorii de ocazie tocmiţi de Danny Provenzano pot câştiga până la 100.000 de dolari într-o singură noapte, pentru o singură luptă. În vârstă de 51 de ani, Provenzano este un fost mafiot care speră ca aceste lupte să fie aduse într-o bună zi în legalitate. El spune că în prezent dispune de aproximativ 60 de luptători.

Boxul fără mănuşi necesită mai multe abilităţi decât cel cu mănuşi, trebuie să te asiguri că fiecare lovitură contează, altfel îţi vei rupe mâna„, a declarat provenzano, pentru Daily Mail.

Atmosfera acestor lupte e asemănătoare cu cea din filmul Fight Club. Luptătorii de ocazie se întâlnesc în locuri secrete de pe Coasta de Est şi boxează, în timp ce alţi luptători formează un cerc în jurul lor.

Acest Fight Club real a fost fondat de Provenzano după ieşirea din închisoare, împreună cu un prieten, Bobby Gun, după ce au avut câteva experienţe neplăcute. „Eram într-un depozit din Brooklyn şi Bobby se lupta cu un rus, pentru 200.000 de dolari. Bobby a câştigat, dar nu au vrut să ne dea banii. Ne-au pus armele la tâmplă şi ne-au pus să îngenunchem. Am vorbit cu promoterul, i-am spus că poate păstra banii, dar că e nebun dacă el crede că lucrurile vor rămâne aşa. Am ameninţat că o să-l omor – nu sunt sigur că aş fi făcut asta, dar în acelaşi timp ştiam că nu am de gând să-l las să ne ia 200.000 de dolari. Din fericire, ne-au dat banii şi au plecat – dar aceste incidente sunt rare„, a povestit Danny.