Bătăi în trafic şi ameninţări cu cuţitul în centrul Capitalei. Interlopul „bodyguradul lui Dumnezeu” a fost arestat

Bătaie într-o interesecţie din Capitală după ce un şofer şi un tânăr aflat pe trotinetă s-au luat la bătaie. Tot în Capitală, pe Calea Victoriei, doi şoferi s-au luat la bătaie după o şicanare în trafic. În urma conflictului, agresorul a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv. Bărbatul arestat este Mircea Ursu, zis și „bodyguardul lui Dumnezeu”, pe care poliţiştii îl căutau după ce patronii mai multor restaurante și florării de lux l-au reclamat că nu își plătea consumațiile ori comenzile făcute, de ordinul miilor de lei.

20 oct. 2022, 13:15
Bătăi în trafic şi ameninţări cu cuţitul în centrul Capitalei. Interlopul „bodyguradul lui Dumnezeu” a fost arestat

Bătaie într-o intersecţie din Capitală între un şofer şi un tânăr aflat pe trotinetă. Atât poliţiştii, cât şi medicii au intervenit.

”La data de 19 octombrie 2022, Poliția Capitalei – Secția 16 a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 34 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla în deplasare pe o trotinetă electrică, pe o stradă din Sectorul 4, a fost agresat fizic de către conducătorul unui autovehicul.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul secției, care au demarat verificările.

Totodată, la fața locului a fost prezent și un echipaj de prim ajutor, care a acordat îngrijiri medicale victimei, ulterior, bărbatul refuzând transportul la spital.

La scurt timp a fost identificat și depistat conducătorul autoturismului, bănuit de săvârșirea faptei, care a fost condus la sediul secției de poliție în vederea audierilor.

Polițiștii Secției 16 continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, a transmis Poliția Capitalei.

Şi tot în Bucureşti, camerele de supraveghere au surprins o bătaie între doi şoferi care s-au şicanat în trafic. În imaginile difuzate de Digi 24 se vede cum unul dintre şoferi îl pălmuiește pe celălalt, în timp ce ține în mână un cuţit cu care simulează de mai multe ori că îl lovește. Incidentul a avut loc la data 20 septembrie, în jurul orei 22.30.

Citeşte şi: Fane Văncică, în lacrimi în arest. Interlopul a plâns toată noaptea că pierde 90.000 euro pentru fiecare zi în care stă după gratii

Agresorul a fost reținut miercuri de polițiști şi ulterior arestat.

În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că agresorul mai are un dosar penal pentru falsificare de monedă şi că fusese reclamat de patronii mai multor restaurante și florării de lux că nu își plătea consumațiile ori comenzile făcute, de ordinul miilor de lei.

Citeşte şi: Unde îşi petrec concediul cei mai cunoscuţi interlopi români. Nuțu Cămătaru – în Thassos, Mircea Nebunu – în Portofino FOTO ŞI VIDEO

Mircea Ursu, zis și „bodyguardul lui Dumnezeu”, şi soţia lui au mers la două restaurante de lux din București. Cei doi au consumat mâncăruri şi băuturi, iar la final au plecat fără să achite nota de plată. La ambele restaurante, cei doi au consumat în valoare de 1.300 de lei.

Interlopul a păgubit şi o florărie din Piața Amzei, de unde a comandat 300 de trandafiri, în valoare de 5.000 de lei, și a plecat cu ei fără să îi plătească.

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.