Unde îşi petrec concediul cei mai cunoscuţi interlopi români. Nuțu Cămătaru – în Thassos, Mircea Nebunu – în Portofino FOTO ŞI VIDEO

Interlopii români se bucură şi ei de perioada concediilor, chiar dacă unii dintre ei sunt urmăriți. Nuțu Cămătaru a preferat să meargă în Thassos, Faraonu de la Madrid a ales Mamaia, iar Mircea Nebunu, urmărit internațional, se bronzează pe coasta de vest a Italiei.

25 iul. 2022, 12:34

Unde îşi petrec concediul cei mai cunsocuţi interlopi români. Nuțu Cămătaru a ales să plece în concediu, alături de familie şi prieteni, pe insula Thassos din Marea Egee, o destinație binecunoscută de turiștii români, apreciată pentru plajele sale, dar și pentru prețurile rezonabile. Grupul a închiriat o vilă de patru stele, în apropiere de plajă, scrie Newsweek. Alegerea insulei este una surprinzătoare având în vedere că Nuțu Cămătaru își poate permite, așa cum a făcut și în anii trecuți, să aleagă destinații luxoase. Iar insula grecească e considerată a fi cea mai ieftină destinație din categoria turismului de lux din Grecia.

„Viaţa lui Nuţu Cămătaru”, documentarul care va şoca România. „Mai bine să-l caut la puşcărie, decât să merg la cimitir!” VIDEO

În schimb, Faraonu de la Madrid a ales să-și vină pe litoralul românesc, în cea mai scumpă stațiune, Mamaia, alături de noua sa parteneră de la care așteaptă un copil. „Am fost la Mamaia. Mi-a plăcut Constanța, e un oraș vechi, nereformat, dar mi-a plăcut. Nu mai vine lumea pe litoralul românesc. Deși e foarte frumos. Sunt mândru și de Autostrada Soarelui, foarte frumos”, a spus Faraonu de la Madrid într-un live pe Facebook.

Mircea Nebunu vrea să se predea! Anunţ LIVE din Italia făcut de liderul „Clanului Sportivilor” VIDEO

Mircea Nebunu, urmărit internațional pentru o executare a pedepsei în România, se află cu familia pe coasta de vest a Italiei, acolo unde face live-uri zilnic. Recent, apostat un video de la o petrecere cu manelşti care a avut loc la Milano.