Bătaie pe biletele de Revelion. Pensionarii au rupt uşile şi s-au călcat în picioare. „Sunt dornic de dans, trebuie să dansez” VIDEO

Pensionarii au rupt uşile pentru biletele la Revelionul organizat de Primărie. S-a întâmplat la Galati, unde bătrânii s-au asezat la coadă de luni dimineaţa, la ora 3. Când s-au deschis uşile, oamenii au dat buluc şi s-au călcat în picioare.

RomaniaTV.net
09 dec. 2019, 08:26
Bătaie pe biletele de Revelion. Pensionarii au rupt uşile şi s-au călcat în picioare. „Sunt dornic de dans, trebuie să dansez” VIDEO

Biletele pentru Revelionul Pensionarilor de la Galaţi s-au pus în vânzare prin casieria Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”. Deşi casele s-au deschis la ora 8.00, bătrânii au luat cu asalt clădirea teatrului încă din puterea nopţii, primii aşezându-se la coadă de la 3 dimineaţa, în ciuda frigului pătrunzător de afară. Primul la rând a fost un pensionar de 82 de ani care a venit pe jos deoarece autobuzele nu circulă noaptea.

„Am venit pe jos, din Țiglina 1. Nu circula niciun autobuz, nici mașini taxi nu erau. Eu sunt dornic de dans, trebuie să dansez și din cauza asta am venit aici. Mergem an de an”, a declarat pensionarul de 82 de ani, citat de antidotul.ro.

După ora 6.00, la coadă s-au așezat zeci de persoane care s-au îmbrâncit, s-au certat și au fost la un pas să se ia la bătaie. „Noi pensionarii nu avem somn. Am vrut să fiu sigur că prind bilet, ca tot omul care e cu grijă. E primul an când cumpăr bilet la Revelionul Pensionarilor„, a explicat un pensionar.Potrivit municipalităţii, sunt disponibile 1.150 de locuri, iar preţul biletului pentru o persoană este de 80 lei, iar cei interesaţi vor trebui să prezinte ultimul cupon de pensie.

Revelionul Pensionarilor va avea loc la Patinoarul artificial „Dunărea” Galaţi, marţi, 31 decembrie 2019, începând cu ora 20.30, programul artistic fiind asigurat prin intermediul Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” Galați. Astfel, vor întreţine atmosfera artiştii Ion Suruceanu, Cristina Vasopol, Aurică Totolici, formaţia „Unison” şi formaţia „Plai românesc” ce va prezenta obiceiuri şi datini populare. Meniul va cuprinde platou tradiţional ţărănesc, păstrav cu mămăligă, usturoi şi lămâie, mixt grill cu garnitură de legume mexicane şi plăcintă cu brânză. Se vor servi băuturi precum coniac, vin alb, şampanie, apă, suc şi cafea. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Galaţi, Fundaţia „Andreiana Juventus”, Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” Galați şi Fundaţia „Sportul Gălăţean”.