Bătaie ca-n box cu final indecis la un meci din NBA VIDEO

Cel mai tensionat meci al serii din NBA a fost duelul dintre Cleveland Cavaliers şi Toronto Raptors. La finalul celui de-al treilea sfert, un duel între Serge Ibaka (Toronto Raptors) şi Marquese Chriss (Cleveland Cavalears) s-a încheiat cu o bătaie între cei doi.   

12 mart. 2019, 14:59
Bătaie ca-n box cu final indecis la un meci din NBA VIDEO

În baschet, aproape orice atinge a adversarului se sancţionează cu fault de către arbitru. Spiritul competiţiei este însă la cel mai înalt nivel şi în acest sport, astfel că sunt situaţii în care nervii cedează. S-a întâmplat noaptea trecutî în NBA, la duelul dintre Clevland Cavaliers şi Toronto Raptors. Un jucător de la gazde s-a simţit jignit de o remarcă a adversarului şi a uitat de orice regulă a baschetului.

Totul s-a întâmplat la finalul celui de-al treilea sfert, când un duel între Ibaka (de la Toronto Raptors) şi Chriss (de la gazde) s-a încheiat cu o bătaie ca într-un ring de k1 între cei doi. S-au cărat pumnii, picioare, prize la gât şi s-au spus multe cuvinte grele. Coechipierii şi arbitrii au intervenit, dar cu greu s-au lăsat despărţiţi cei doi bătăuşi. În cele din urmă au fost eliminaţi de pe teren şi aşteaptă pedepsele de la Comisia de Disciplină din NBA. Cleveland Cavaliers a învins cu 126-101 pe Toronto Raptors.