Bătaie ca-n filme într-un bar din Argeş. VIDEO ŞOCANT

Bătaie cruntă într-un bar din Mioveni. Unul dintre bătăuşi i-a spart o sticlă în cap unui alt bărbat. Scenele violente au fost surprinse de camerele de supraveghere.

RomaniaTV.net
19 iun. 2019, 13:10
Bătaie ca-n filme într-un bar din Argeş. VIDEO ŞOCANT

Camerele de supraveghere dintr-un bar aflat în Mioveni, judeţul Argeş, au filmat momentul în care un tânăr ia o sticlă de pe masă şi loveşte cu putere un alt bărbat. Victima a ajuns la spital, însă nu a depus plângere împotriva agresorului.

După închiderea barului, la una dintre mese au rămas şase bărbaţi, între care şi proprietarul localului.  

La un moment dat, după ce doi dintre ei au început să se certe, unul a luat o sticlă de pe masă şi l-a lovit cu putere în faţă pe celălalt. 

Imediat, ceilalţi au sărit pe atacator ca să-l oprească din lovituri. Chiar şi aşa, a reuşit să-şi mai lovească de câteva ori victima. A urmat o bătaie generală, agresorul fiind într-un final alungat în pumni şi şuturi din bar. 

În urma incidentului, tânărul lovit a ajuns la spital, de unde s-a externat la cerere şi s-a dus la un cabinet privat. Medicii spun că victima s-a ales cu o plagă la nas, una la sprânceană şi are corneea afectată.

Deşi a fost contactat de poliţie, tânărul nu a depus până acum plângere împotriva celui care l-a atacat.

În acest caz există însă deschis un dosar penal pentru lovire şi altul pentru distrugere, ambele întocmite în baza reclamaţiei făcute de patronul localului.