Bătaie, calculatoare sparte şi haos. Vasile Şiman, implicat într-un scandal monstru

Președintele Sportului Studențesc, echipă aflată în liga a patra, Vasile Șiman, a fost protagonistul unor incidente la sediul Asociației Municipale de Fotbal din București.

23 apr. 2015, 03:12
Bătaie, calculatoare sparte şi haos. Vasile Şiman, implicat într-un scandal monstru

Sursele susțin că omul de afaceri s-a prezentat în această dimineață la sediul AMFB pentru a rezolva probleme legate de un jucător care ar fi evoluat suspendat într-o partidă de liga a patra, fapt din cauza căruia echipa sa a pierdut meciul la „masa verde”.

Citeşte şi A murit un cunoscut patron din fotbal

Lucrurile ar fi degenerat, iar Vasile Șiman ar fi făcut dezastru într-unul dintre birouri. Una dintre victimele sale ar fi fost un angajat al AMFB, Costel Băntescu. De suferit a avut și unul dintre calculatoarele care i-au stat în cale patronului Sportului, obiectul fiind distrus.

Un martor a povestit pentru GSP exact cum au stat lucrurile:

„Șiman susținea pe holurile AMFB că acest conflict ar fi plecat de la faptul că Băntescu nu l-ar fi informat că jucătorul său se afla în situație de suspendare.

Citeşte şi Angajaţii Sportului vorbesc despre teroarea lui Vasile Şiman: Să-l aresteze! VIDEO

Nu am fost în încăpere, însă cei doi s-ar fi îmbrîncit și împins, de pe birou a căzut o imprimantă și o pereche de ochelari. Băntescu ar fi fost cel care a chemat poliția, iar personajele implicate au dat declarații la Secția 20 de Poliție”.

Continuarea pe gsp.ro.