BĂTAIE CRÂNCENĂ între galerii la meciul de handbal masculin STEAUA – DINAMO. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene! FOTO şi VIDEO

Evenimente incredibile au avut loc, sâmbătă, cu puțin timp înainte de startul meciului STEAUA - DINAMO, din semifinalele Cupei României la handbal masculin. Fanii celor două echipe au pătruns pe parchet, au fentat vigilența forțelor de ordine și au pornit o altercație în toată regula.

09 mart. 2019, 15:56

UPDATE 2: Partida a fost câştigată de Steaua, cu de 26-25 (15-12). Steaua va juca finala cu Poli Timişoara.

UPDATE 1: Reprezentanții Jandarmeriei Române transmit că înainte de începerea partidei de handbal dintre Dinamo și București, pe timpul prezentării echipelor, suporterii echipei Dinamo au folosit materiale pirotehnice și au forțat cordonul de securitate asigurat de organizatorul competiției în interiorul arenei, pătrunzând pe suprafața de joc. Jandarmii au intervenit pentru a opri confruntarea între cele două galerii, iar la solicitarea organizatorului, acestea au fost evacuate. Cei 150 de suporteri ai echipei Dinamo și cei 300 ai echipei Steaua au fost conduși la sediul Poliției și al Jandarmeriei, pentru identificare și sancționare.

Ultrașii din Peluza Sud i-au atacat pe cei ai lui Dinamo, iar bătaia a durat trei-patru minute. Jandarmeria a intervenit în forță pentru a despărți grupurile de fani recalcitranți, iar fanii neutri, femeile și copiii au fost evacuați din sală.

Mihai Teja, ameninţat de un jucător cu BĂTAIA în VESTIAR. „Eşti cel mai slab antrenor cu care am lucrat!”

Jandarmeria a fost nevoită să intervină pentru a aplana conflictul iscat de galeria Stelei. Jandarmii au utilizat gaze lacrimogene pentru a calma spiritele. Fanii neutri, femeile și copiii au fost scoși afară din sală.

Suporterii lui Dinamo au fost escortați afară din arenă!