Bătaie cu bâte şi topoare în Gura Humorului după o poveste de dragoste cu final nefericit

Imagini incredibile din Gura Humorului! Răfuială cu topoare și bâte între două familii. Oamenii s-au luat la bătaie în urma unei povești de dragoste eșuate între copiii lor.

04 iul. 2022, 14:25
Bătaie cu bâte şi topoare în Gura Humorului după o poveste de dragoste cu final nefericit

Au fost scene desprinse parcă din filmele de acțiune pe o stradă din localitatea Gura Humorului, județul Suceava. Totul după o ceartă între doi îndrăgostiti.

Dorinici să-și facă dreptate și să-și spele onoarea, rudele unei fete din Gura Humorului s-au deplasat la familia iubitului ei şi s-au luat la bătaie cu topoare şi bâte. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită, însă oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru lovire, alte violențe și violare de domiciliu.

Citeşte şi: Un bărbat de 31 de ani, cu probleme psihice, s-a aruncat de la etajul 9, pe casa scării. Gestul sinucigaş a venit după o ceartă cu mama sa

Incidentul a fost semnalat şi de Sindicatul „Europol”.

„În aceste zile sunt încadrări directe în MAI. Dincolo de salariile „mari”, situate între cel al unui paznic și cel al unui angajat de la supermarket, cei care vor intra în sistem vor avea parte de astfel de situații în care trebuie să intervină.
Avem în clip mai mulți cetățeni europeni care încearcă să se convingă reciproc că bâtele lor sunt mai groase sau că topoarele sunt mai ascuțite. Cum vă imaginați că ați interveni dacă ați face parte din prima patrulă ajunsă la fața locului?”, scrie Europol.

Citeşte şi: Flavia Groşan despre incidentul cu romi din Sibiu: „Cum aş fi procedat eu. Le făceam un duşulet cu sampon, le puneam în chiloţel și îi aruncam în bălăceală”