Bătaie cu bâte şi topoare între două clanuri de romi din Sălaj

Două clanuri de romi din Sălaj s-au luat la bătaie cu bâte şi topoare din cauza unei sume de bani luaţi cu camătă.  În urma încăierării, şapte oameni au ajuns la spital.  Nu numai scandalagiii au fost răniţi, ci şi o asistentă medicală care s-a trezit cu o piatră în cap.

20 mai 2016, 06:26
Bătaie cu bâte şi topoare între două clanuri de romi din Sălaj

Cele două clanuri de romi care s-au luat la bătaie din cauza unei sume de bani luate cu camătă, sunt din localitatea Jibou, judetul Salaj. Poliţiştii şi jandarmii sosiţi în zonă abia au putut să-i despartă pe membrii clanurilor rivale, care, s-au bătut cu bâte şi topoare.

În urma scandalului, şapte persoane au fost rănite. Romii au atacat şi medicii care veniseră cu ambulanţele să-i ducă la spital. O asistentă a fost lovită, în urma comfluctului, cu o piatră în cap.

 „La UPU Zalau au ajuns 7 persoane, 3 sunt cu traumatisme cranio-cerebrale majore severe si 4 cu traume minore fara a le pune imediat viata in pericol. 1 singur pacient este in stare de ebrietate, are un traumatism cranio cerebral, posibil sa aiba ceva hematom subdural.

In conditiile date speram ca am ajuns sa fim la inaltimea evenimentului. Intradevar o colega de la Jibou a fost agresata si lovita cu o piatra, a suferit un traumatism carnio cerebral minor, eu am investigat-o speram sa nu fie urmari”, a declarat Balint Iosif, medic coordonator ambulanta, potrivit ztv.ro.

Citeşte şi Poliţişti luaţi la BĂTAIE de un grup de romi în Argeş