A început războiul între clanuri. Vărul lui Tzancă Uraganu, zdrobit după ce a încercat să fure dintr-un tren aflat în mers

A început războiul între clanuri. Vărul lui Tzancă Uraganu a fost zdrobit după ce a încercat să fure dintr-un tren aflat în mers. Rudele bărbatului rănit au cerut despăgubiri de la complicii acestuia, iar asta a declanșat o adevărată isterie. Acum, polițiștii ar păzi locuințele celor implicați în scandal.

11 mart. 2024, 14:14
A început războiul între clanuri. Vărul lui Tzancă Uraganu, zdrobit după ce a încercat să fure dintr-un tren aflat în mers
Vărul lui Tzancă Uraganu, zdrobit după ce a încercat să fure dintr-un tren aflat în mers

A început războiul între clanuri. Anul trecut, Felix Velcu, zis Sefor, un cunoscut hoț din Afumați, a fost internat în stare extrem de gravă, după ce a suferit un accident rutier. Membru al clanului Duduianu și văr primar al lui Tzancă Uraganu, tânărul s-a dezechilibrat și a căzut pe șosea, iar trupul său a fost zdrobit chiar de mașina în care se aflau complicii lui.

Citește și: Razie rutieră de amploare în Capitală. Printre cei opriți de poliție s-a numărat Tzancă Uraganu și Andrew Tate

A început războiul între clanuri

Felix Velcu a fost găsit în viață de paramedici și transportat la spital, unde a fost conectat la aparate, în condițiile în care acesta suferise, pe lângă multiple fracturi, răni foarte grave la cap.

Rudele rănitului i-ar fi acuzat pe hoții din Urziceni că sunt vinovați de accident și ar fi solicitat, drept despăgubire, aproximativ 50.000 de euro, scrie Gândul.ro. Pentru că banii nu ar fi fost achitați, soția interlopului rănit i-ar fi anunțat pe foștii lui complici că, dacă nu-și achită datoria morală, se duce la Poliție și spune tot ce știe despre ei.

Această amenințare nu ar fi făcut, însă, decât să tulbure apele și mai tare. Ca urmare, o parte dintre membrii grupării din Urziceni ar fi fugit în Germania, în vreme ce neamurile și prietenii lor s-au pregătit de război.

La rândul lor, Duduienii din Afumați au reacționat și au sunat mobilizarea, motiv pentru care Poliția a intervenit preventiv și a trimis trupele speciale să patruleze în zona caselor locuite de cele două clanuri rivale, mai precizează sursa menționată.