Bătaie cu cuţite între fostul şi actualul iubit

S-au certat, s-au bătut şi în final s-au tăiat în cuţite. Doi bărbaţi din Craiova, fostul soţ şi actualul iubit al unei femei, au luat foc când au dat ochii unul cu altul. Cearta s-a încheiat la spital, unde au ajuns amândoi bărbaţii, unul dintre ei cu o rană de cuţit în piept. Mai grav este că tot scandalul a avut loc în preajma copilului celor doi foşti soţi.

RomaniaTV.net
25 mart. 2012, 05:48
Bătaie cu cuţite între fostul şi actualul iubit

Fostul soţ venise să-şi viziteze fetiţa despre care auzise că e bolnavă. Cînd a deschis uşa casei şi a dat cu ochii de iubitul fostei sale soţii a luat foc. Cei doi bărbaţi s-au luat la ceartă, iar prietenul femeii nu a stat mult pe gânduri şi a pus mâna pe cuţit. L-a rănit pe rivalul lui în piept.

Bărbatul a fost preluat imediat de medici pentru investigaţii. Din fericire, rana nu a fost profundă, iar viaţa nu i-a fost pusă în pericol. Iubitul femeii are şi el mai multe răni pe braţe, însă nu a avut nevoie de spitalizare.

„S-a produs o altercaţtie pe fondul unei neînţelegeri, ocazie cu care fostul soţ a fost înţepat cu cuţitul in zona pectorală. Urmează sa întocmim dosar penal în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale”, a declarat Mauriciu Popa, şef Secţia 3 Poliţie Craiova.

Speriată de cele întâmplate, femeia şi-a luat fetiţa imediat după scandal şi a plecat la rude.