Bătaie cu cuţite la o discotecă din Galaţi. Patronul localului a fost înjunghiat

Răfuială cu cuţite într-o discotecă Galaţi. Incidentul a pornit de la un tânăr trimis să fumeze afară. Bărbatul a venit cu o gaşcă de prieteni, toţi înarmaţi cu cuţite, şi au început atacul. Patronul discotecii a ajuns înjunghiat la spital.

08 aug. 2016, 06:01
Bătaie cu cuţite la o discotecă din Galaţi. Patronul localului a fost înjunghiat

Scandal monstru într-o discotecă din localitatea gălăţeană Lieşti. Un tânăr de 19 ani, de etnie romă, a sărit la bătaie după ce i s-a atras atenţia că nu are voie să fumeze în interior, potrivit adevarul.ro.

În prima fază, spiritele s-au calmat relativ repede, tânărul recalcitrant fiind dat afară din local, însă acesta nu s-a lăsat învins. A apelat la câţiva amici şi, împreună, au năvălit în discotecă înarmaţi cu cuţitele. În urma altercaţiei, patronul localului, în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiat şi a ajuns la spital cu răni grave. Şi doi dintre agresori, printre care şi tânărul de la care a pornit totul, au fost răniţi.

„Bărbatul în vârstă de 43 de ani era în stare destul de gravă, avea hemoragie. Prezenta plăgi tăiate la cot şi antebraţ. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi. În urma agresiunii au mai fost transportaţi la spital încă doi răniţi unul de 19 şi altul de 20 de ani„, a declarant doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Galaţi.

Doar intervenţia poliţiştilor a calmat spiritele. „Se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi distrugere”, a declarat Ştefan Gohoreanu, IPJ Galaţi.

Citeşte şi: SCANDAL la o spălătorie din Timişoara. Patronul şi un angajat, ameninţaţi cu pistolul de un rom VIDEO