Bătaie cu papucul în campania electorală. Cum l-a pedepsit concubina unui viceprimar PNL pe rivalul de la PSD

Bătaie cu papucul în fața biroului electoral al PSD dintr-o comună din județul Giurgiu. Protagoniştii au fost Ion Rizea, fost viceprimar PSD, pe de o parte, şi Ionel Chivuleţ, actualul viceprimar, cu atribuţii de primar din partea PNL, şi Victoriţa Burcea, concubina acestuia, în cealaltă tabără.

RomaniaTV.net
05 sept. 2020, 17:56
Bătaie cu papucul în campania electorală. Cum l-a pedepsit concubina unui viceprimar PNL pe rivalul de la PSD

Incidentul s-a petrecut în comuna Bucşani din judeţul Giurgiu. Viceprimarul Ionel Chivuleţ, cu atribuţii de primar, şi concubina acestuia l-au bătut cu papucul pe fostul viceprimar, Ion Rizea, membru PSD, potrivit Antena 3.

Scandalul ar fi pornit de la un mesaj postat pe Facebook, de pe un cont fals, de către fostul viceprimar. Femeia susţine că fostul viceprimar ar fi dezvăluit un secret delicat de familie, despre fiul ei.

„M-am trezit că a oprit o maşină a domnului Chivuleţ şi a coborât din maşină domnul Chivuleţ şi doamna Burcea Victoriţa şi s-au năpustit peste mine. Eram aici pe platou şi, la un moment dat, am crezut că se opreşte, mi-a dat un papuc, două, trei, asta e, e nervoasă. M-a prins body-guardul între perete şi dânsul.”, a spus fostul viceprimar, Ion Rizea.

„L-am văzut pe domnul Rizea în faţa primăriei, m-am dat jos de la soţ din maşină. Am vrut să-l întreb despre acea postare, iar dânsul mi-a băgat mâna în gât, mi-a făcut vânt. Cu telefonul, cu cheile, nu ştiu cu ce m-a lovit şi d-aia eu mi-am scos papucul din picior şi i-am dat doi papuci”, a declarat pentru Antena 3 Victoriţa Burcea, concubina actualului primar.

Ambele tabere au depus plângeri la poliţie şi şi-au scos certificate medico-legale.