Bătaie cu pumni şi picioare între două fete. Bătăuşa este fiica unui cunoscut primar

Fiica unui cunoscut primar din Vrancea s-a ales cu dosar penal după ce a bătut cu bestialitate o altă fată. Conflictul dintre cele două a avut loc în parcarea unui hipermarket.

13 mai 2018, 11:33
Bătaie cu pumni şi picioare între două fete. Bătăuşa este fiica unui cunoscut primar

Incident grav, vineri, în parcarea hipermarketului Carrefour, unde un schimb de replici între două tinere a degenerat într-o bătaie în toată regula. Agresoarea este fiica unui cunoscut primar din judeţ.

Potrivit unor martori care au asistat la întreaga scenă, fiica primarului a chemat-o pe tânăra agresată în parcarea hipermarketului, pentru a clarifica o situație. Discuția a degenerat în insulte și injurii reciproce, iar fiica edilului s-a enervat și a lovit-o pe tânăra căreia îi dăduse întâlnire, în mod repetat. Aceasta a reușit cu greu să scape de sub ploaia de lovituri și să se refugieze în mașină.

Incidentul s-a produs sub privirile mai multor persoane, fără ca cineva să intervină să le despartă pe tinere. Potrivit unor surse, totul ar fi pornit de la faptul că victima ar fi discutat cu un băiat, lucru de neacceptat pentru agresoare.

Adolescenta bătută a mers la poliție și a depus plângere pe numele fetei primarului, lucru confirmat de oamenii legii.

Vezi şi: Bătaie între femei în faţa copiilor din parc VIDEO