Bătaie cu săbii în faţa sediului IPJ Timiş. Doi tineri, ÎNJUNGHIAŢI

Mai multe persoane s-au încăierat la ieşirea dintr-un club de manele, chiar în faţa sediului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, duminică, pe Bulevardul Take Ionescu din Timişoara.

05 iul. 2015, 05:16
Bătaie cu săbii în faţa sediului IPJ Timiş. Doi tineri, ÎNJUNGHIAŢI

Scandalul a izbucnit după ce mai multe persoane au ieșit de la un club de manele, localizat în complexul Dracula, din Timișoara. Doi tineri au fost urmăriți de șase agresori, fiind călcați în picioare și loviți cu parii. Bătaia s-a extins, în urma acesteia rezultând mai multe victime. Două dintre victime au fost rănite grav, una fiind găsită cu o sabie înfiptă în craniu, iar cea de-a doua a fost lovită cu o sabie în piept. Cei doi tineri au fost transportați de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale, scrie tion.ro.

Pentru aplanarea conflictului a fost necesară intervenția mascaților de la IPJ Timiș, cea a Jandarmeriei, a echipajelor de la Rutieră, dar și a forțelor de intervenție de la Poliția Locală, care au reușit să prindă o parte dintre persoanele implicate în scandal. Două persoane, victime în acest scandal, au fost duse la audieri la sediul IPJ Timiș.

Cel mai grav rănit în urma scandalului a fost Tudor Stoiți. El are maxilarul rupt şi dinţii scoşi şi urmează să fie dus în sala de operaţie la secţia de Maxilo-Facială a Spitalului Municipal.

Tudor Stoiţi nu se află la primul scandal de acest gen, ci a fost implicat şi în altercaţia care a avut loc în august 2013, când a ajuns la Spitalul Judeţean din Timişoara cu o sabie înfiptă în mână.