Bătaie cu săbii şi cuţite pe stradă în Craiova. Mai multe maşini au fost avariate VIDEO

Două clanuri de romi s-au bătut cu săbii, cuțite în trafic într-un cartier din Craiova. O mașină în care se aflau mai mulți romi a fost urmărită și oprită în trafic. Unul dintre membrii clanuruilor a ajuns la spital, iar mai multe maşini au fost avariate.

RomaniaTV.net
13 iun. 2020, 12:12
Bătaie cu săbii şi cuţite pe stradă în Craiova. Mai multe maşini au fost avariate VIDEO

Scandal a avut loc în cartierul craiovean Craiovița Nouă. Incidentul a fost filmat de un martor. În imaginile video difuzate de Gazeta de Sud se observă cum un grup de persoane atacă cu bâtele alte persoane care se aflau în două autoturisme. 

 

Polițiștii doljeni spun că, în total, au fost avariate patru autoturisme.

„În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au fost sesizati cu privire la faptul că, în cartierul Craiovița Nouă, a avut loc o altercație între mai multe persoane.
Politiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat o parte din persoanele implicate în altercație, acestea fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.
În timpul altercației au fost folosite obiecte contondente, fiind totodată provocate avarii unui număr de patru autoturisme.
În cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.