Bătaie cu săbii şi topoare în apropiere de Bucureşti. Şase persoane au fost transportate la spital. Poliţia este în alertă

Un scandal a izbucnit pe o stradă din comuna Glina, de lângă Bucureşti. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat persoanele implicate în altercaţia din stradă. Şase persoane au fost rănite, iar atacatorii au fost conduşi la sediul poliției pentru audieri.

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 20:04

Două familii de romi s-au bătut pe o stradă din comuna Glina, cu săbii şi topoare. În altercaţie au fost implicate aproximativ 20 de persoane, iar în urma scandalului şase persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Citeşte şi: Bătaie între clanuri în Dolj: 15 persoane au ajuns în stare gravă la spital VIDEO

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă pentru a prelua victimele, dar şi echipaje de jandarmi şi poliţie care vor păzi zona întreaga noapte. Polițiștii sosiți la fața locului au pus capăt conflictului, iar mai multe persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Se pare că nu este primul conflict dintre cele două familii din Glina. Mai mult decât atât, scandalul din această seară a fost provocat de discuţiile în contradictoriu dintre cele două familii.