Bătaie de joc şi nesimţire fără limită. Un spital modernizat cu milioane de euro, VANDALIZAT de pacienţi

Nesimţire fără margini la Vaslui! Un spital în care s-au investit milioane de euro este distrus zi de zi chiar de cei care ar trebui să beneficieze de el. Pacienţii, care au acum la dispoziţie saloane şi toalete moderne, s-au apucat să demonteze tot ce e nou, ca să ducă acasă.

RomaniaTV.net
23 aug. 2014, 06:13
Bătaie de joc şi nesimţire fără limită. Un spital modernizat cu milioane de euro, VANDALIZAT de pacienţi

Spitalul din Vaslui este distrus bucăţică cu bucăţică. Toaletele au fost primele vandalizate. Pacienţii au demontat accesoriile nou-nouţe şi au plecat cu ele acasă.

„Suporturile de prosoape pentru toaleta, gurile de vizitare a tevilor, capacele de wc, toate au disparut. Scriu pe usi cu pixul, fac notite si scrisori de amor”, a povestit Ana Rinder, managerul Spitalului de Urgenţă Vaslui.

S-au dorit condiţii mai bune pentru pacienţi, însă tocmai aceştia nu le respectă.

„Foarte urat din partea lor, e foarte frumos in spital, totul e programat bine, lenjerie, conditii bune. Nu sunt oameni civilizati. Ei nu sunt oameni cu bun simt care sa dovedeasca ca sunt normali”, spune indignată o pacientă.

Potrivit România TV, a fost distrus până şi sistemul de alarmare în caz de incendiu, şi acesta nou şi modern.

„Pacientii, din rea intentie, distractie sau pur si simplu din rautate, trec pe langa ele, le sparg, le smulg”, a mai spus managerul spitalului.

Investiţiile care s-au făcut în spital depăşesc 14 milioane de euro.