Bătaie electorală în Gorj: Un fost primar îl acuză pe actualul edil că l-a băgat în spital

Bătaie electorală terminată la spital. Ionel Cucu, fostul primar liberal din localitatea gălăţeană Suceveni, a ajuns duminică noaptea la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, cu fracturi multiple la ambele antebraţe şi la un picior, informează România TV. Omul spune că de vină pentru ce i s-a întâmplat este actualul primar care s-a supărat pe el când a anunţat că va candida. Cei doi sunt înscrişi în USL şi conform acordului dintre partide numai unul poate candida.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 14:09
Bătaie electorală în Gorj: Un fost primar îl acuză pe actualul edil că l-a băgat în spital

Fostul primar din comuna Suceveni, judeţul Galaţi, este internat la spitalul judeţeal în stare gravă, dar stabilă. Bărbatul a ajuns la spital cu mâinile şi picioarele rupte.

Fostul edil spune că de vină este actualul primar Neculai Hanţă care s-a supărat pe el că va candida. Medicii spun că nu va rămâne cu sechele, dar nu se ştie dacă acesta va mai putea candida.

Incidentul s-a petrecut duminică seara. Se afla în casă cu soţia şi fiica lui, când i s-a întrerupt lumina brusc. A ieşit afară să vadă ce se întâmplă. Doi indivizi l-au atacat cu bâtele, i-au rupt mâinile şi picioarele şi l-au lovit la cap.

Soţia fostului primar spune că motivul bătăii este o dispută politică, el fiind coleg în USL cu actualul primar care ştia că soţul său este primul în sondaje şi că s-a hotărât să candideze. Femeia mai spune că actualul primar l-a somat de mai multe ori să nu candideze, dar pentru că n-a vrut să renunţe s-a recurs la violenţă.