Bătaie generală întru-un fast food din Oradea! Bătaia a fost filmată de camerele de supraveghere VIDEO

Mai mulți indivizi și-au împărțit pumni și picioare în interiorul unui fast food din Oradea. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

10 feb. 2023, 10:24
Bătaie generală întru-un fast food din Oradea! Bătaia a fost filmată de camerele de supraveghere VIDEO

Polițiștii au deschis dosar penal după ce mai mulți bărbați s-au bătut într-un fast food din cartierul orădean Nufărul. Scandalul a pornit de o bandă de bătăuşi pusă pe scandal s-a terminat prost pentru agresori, căci victima a ripostat. Doi dintre atacatori au fost trimişi la pământ.

Citește și: VIDEO VIOLENT: Bătaie în traficul din București: un „cocalar cu BMW” a umplut de sânge un șofer de Logan

Într-o înregistrare publicată de ebihoreanul.ro, se vede întâi un grup de cinci persoane în fast food, apoi cum în local apar încă doi clienţi, iar unul dintre aceştia este acostat şi apostrofat de membrii primului grup.

Citește și: Bătaie ca-n filme cu consilieri PSD într-un bar din Huși! S-au înjurat, și-au împărțit pumni și și-au dat cu scaunele în cap

La un moment dat, unul dintre agresori a scos din buzunar un briceag. Un bărbat este atacat din toate părțile de grupul de agresori, dar reușește să riposteze, lovindu-i cu putere. Sub ploaia pumnilor săi, două persoane cad la pământ, una dintre ele – chiar cea care a scos briceagul.