VIDEO VIOLENT: Bătaie în traficul din București: un „cocalar cu BMW” a umplut de sânge un șofer de Logan

Eveniment rușinos petrecut în traficul din București: un șofer de BMW, etichetat de internauți drept „cocalarul cu BMW", împreună cu o femeie, au agresat un alt participant la trafic. Totul, sub privirile altor șoferi, care au reacționat doar cu claxoane.

25 ian. 2023, 11:10
VIDEO VIOLENT: Bătaie în traficul din București: un „cocalar cu BMW” a umplut de sânge un șofer de Logan

Încă o bătaie în traficul din București. Evenimentul ajuns viral în social media s-a desfășurat marți, 24 ianuarie. Un șofer de BMW și pasager, o femeie, respectiv un șofer de Dacia Logan s-au luat la bătaie, în trafic.

Din cauze necunoscute, pe Calea 13 Septembrie, spre Bulevardul Ghencea din București, se poate observa cum bărbatul aflat la volanul BMW-ului a oprit mașina pe banda 1. În spatele autoturismului său au rămas blocate alte trei mașini.

După ce a oprit, șoferul îmbrăcat în trening s-a dat jos împreună cu femeia și s-a dus direct către participantul la trafic din spate. Astfel, conducătorul mașinii de pe banda a doua, care a realizat filmarea, a rămas de asemenea, blocat.

Șoferul de BMW a început să-l îmbrâncească pe participantul la trafic cu Logan și l-a provocat la bătaie. A intervenit și femeia, care l-a înjurat pe șoferul de Logan și l-a îmbrâncit la rândul ei.

Mai apoi, șoferul de BMW a început să-i aplice mai multe lovituri în figură șoferului de Logan.

 

Bătaie în traficul din București, sub privirile celorlalți participanți la trafic

 

Șoferul de Logan, care s-a dat și el jos din mașină, a picat pe mașina celui care a realizat filmarea. Totul, în timp ce restul șoferilor claxonau.

Autorul filmării susține că femeia a continuat să-l scuipe și să-l înjure pe șoferul de Logan, în timp ce acesta era la pământ.

Apoi, „cocalarul cu BMW” a început să țipe și la cei care-l înjurau. Nervos, a luat o sticlă de plastic și a aruncat-o pe linia de tramvai.

Agresorul ar fi devenit violent după ce șoferul cu Logan s-ar fi încadrat prost pe bandă. În urma nefericitului eveniment, șoferul cu Logan s-a deplasat la Poliție plin de sânge.