Bătaie generală la Penitenciarul Colibaşi. Trei deţinuţi, duşi la Spitalul Militar din Piteşti

12 deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi, judeţul Argeş, s-au luat la bătaie miercuri după-amiază. Toţi deţinuţii împlicaţi în conflict au fost duşi la Spitalul Penitenciar Colibaşi. Trei dintre ei au fost transportaţi la Spitalul Militar din Piteşti pentru consultaţii de specialitate. Alţi trei urmează să fie duşi, joi, la acelaşi spital.

RomaniaTV.net
05 sept. 2012, 16:44
Bătaie generală la Penitenciarul Colibaşi. Trei deţinuţi, duşi la Spitalul Militar din Piteşti

Incidentul a avut loc în jurul orei 17.00, informează România TV. Cei 12 deţinuţi au început disputa pe fondul unor neînţelegeri, în curtea de plimbare. Deşi angajaţii penitenciarului au intervenit pentru a aplana conflictul, şase deţinuţi au suferit răni grave în urma loviturilor. Trei dintre ei au fost duşi, miercuri seară, la Spitalul Militar din Piteşti, urmând ca celelalţi trei să ajungă la acelaşi spital, joi dimineaţă.

Toţi deţinuţii răniţi au fost verificaţi în prima fază de către medicul de la Spitalul Penitenciarului Colibaşi. Doctorul a stabilit că şase dintre puşcăriaşi trebuie să primească îngrijiri medicale de specialitate.

Reprezentanţii penitenciarului au declarat că nu ştiu de la ce a pornit scandalul între deţinuţi, însă au demarat o anchetă. Vor fi sesizate și organele de urmărire penală.