Bătaie în bar, surprinsă de camerele de supraveghere. Un tânăr a fost înjunghiat în gât VIDEO

Camerele de supraveghere ale unui bar din Deva au surprins scene de violenţă chiar în interiorul localului. Scandalul a avut loc între doi dintre clienţi şi a continuat şi în faţa barului, unde unul dintre cei implicaţi a atacat cu un briceag.

RomaniaTV.net
09 dec. 2013, 16:10
Bătaie în bar, surprinsă de camerele de supraveghere. Un tânăr a fost înjunghiat în gât VIDEO

Scandalul a fost declanşat de un tânăr în vârstă de 29 de ani, care a consumat prea mult alcool şi a devenit recalcitrant. El s-a luat la bătaie cu un alt consumar, în cele din urmă fiind scos afară de bodyguarzii localului.

Tânărul nu s-a potolit însă şi a continuat să fie violent. El a scos un briceag şi a ameninţat mai mulţi bărbaţi, ba chiar a trecut la fapte, tăindu-l pe unul dintre aceştia în zona gâtului. Victima, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, pentru îngrijiri medicale, iar acum este în afara oricărui pericol.

Agresorul a fost reţinut şi arestat de Tribunalul Hunedoara pentru 29 de zile. El este acuzat de tentativă de omor, de ultraj, de lovire, dar şi de port ilegal de cuţit, în spaţiul public.