Bătaie în cuşcă între femei. KO în mai puţin de un minut. VIDEO cu lovitura necruţătoare

Celebra Ronda Rousey a fost înfrântă după doar 48 de secunde în lupta contra Amandei Nunes, la revenirea în UFC, după 13 luni.

RomaniaTV.net
02 ian. 2017, 20:27
Bătaie în cuşcă între femei. KO în mai puţin de un minut. VIDEO cu lovitura necruţătoare

După ce Holly Holm i-a provocat prima înfrângere din carieră în luna noiembrie a anului 2015, în gala UFC 193, celebra lupătoare americană a avut nevoie de mai bine de un an de zile pentru a reveni în cușcă, primind șansa de a se bate din nou pentru centură și pentru a 13-a victorie din cariera în MMA.

Amanda Nunes i-a dat însă planurile peste cap Rondei Rousey, adjudecându-și victoria după nici un minut de luptă, prin TKO (n.r. = Knockout Tehnic). Arbitrul a oprit partida deoarece americanca nu mai făcea față loviturilor năucitoare ale adversarei, care și-a apărat centura la categoria 61 de kilograme.

Brazilianca, în vârstă de 28 de ani, își adjudecase titlul mondial în luna iulie, în urma unui succes în fața altei americance, Miesha Tate.

Deși a pierdut categoric disputa, Ronda Rousey va încasa o bursă fabuloasă, de trei milioane de dolari, de 12 ori mai mult decât brazilianca Nunes, care a primit doar 200.000 de dolari pentru a 14-a victorie a carierei.

”Acesta este momentul meu. Sunt campioană și așa vreau să rămân. M-am antrenat mult, sunt o luptătoare dedicată și am o echipă care m-a făcut ceea ce sunt acum”, a declarat Amanda Nunes, la finalul galei din Las Vegas, conform MMA Mania.