Bătaie în direct la Kanal D: Cumnata lui Pepe a lovit tot ce a prins FOTO

Scandalul dintre Loredana Pastrama si Cristi Grigore, cel despre care ea spune ca a fost "pestele ei", continua si incepe sa fie din ce in ce mai violent.

RomaniaTV.net
04 dec. 2014, 22:47

Dupa ce aseara s-au incaierat in platoul emisiunii, nebunia a continuat si in aceasta seara. Loredana a fost tinuta intr-un studio separat de catre prezenatorii emisiunii WOWbiz, Madalin si Adelina, iar atunci cand au chemat-o in platoul principal s-a dezlantuit „iadul”.

Loredana n-a stat pe ganduri si i-a atacat cu furie pe Cristi si pe Bianca. Cei doi habar n-au avut ce i-a lovit. Dupa cativa pumni bine aplicati, Bianca s-a ales cu nasul spart, iar Cristi cu o sperietura groaznica.

Cumnata lui Pepe a fost linistita cu greu de catre Madalin, dar pana la urma lucrurile s-au calmat. Chiar si asa, Bianca a spus ca va merge la IML si isi va scoate certificat medico legal pentru a o actiona in judecata pe Loredana. „De aici merg direct la IML. Sper ca si politia sa se autosesizeze din oficiu. O iau ca pe o amenintare si o sa fac plangere impotriva ei. Am avut si eu un sot si, dupa ce ne-am despartit, ne-am comportat civilizat, nu cu bataie.”, a spus Bianca.

Si Cristi a atacat-o pe Loredana. „Nu suntem la Glina, la Bobesti. Nu trebuie sa faca asemenea gesturi. Eu am vrut sa demonstrez cine este de fapt Loredana si ca eu am avut dreptate mereu cand am spus lucruri despre ea”, a explicat el.

Mai multe detalii şi imagini pe wowbiz.ro