Bătaie în faţa unui club din Mamaia. Cum a reacţionat tânărul, după ce iubita lui i-a dat un pumn în faţă

Bătaie în faţa unui club din Mamaia. Protagoniştii au fost un cuplu de îndrăgostiţi, care şi-au ieşit din minţi după câteva pahare de băutură. După ce tânăra încerca să îi explice ceva iubitul ei, acesta a primit un pumn în faţă, urmat de o serie de palme.

11 aug. 2021, 16:50
Bătaie în faţa unui club din Mamaia. Cum a reacţionat tânărul, după ce iubita lui i-a dat un pumn în faţă
Bătaie în faţa unui club din Mamaia

Bătaie în faţa unui club din Mamaia. O tânără care se certa cu iubitul ei este surprinsă cruce de două ori, iar mai apoi îi dă un pumn în faţă partenerului. Acesta face doi paşi în spate şi încearcă să fugă prin parcare, moment în care iubita lui fuge după el şi îi mai dă câteva palme.

Citeşte şi: Românii plătesc o mică avere pentru un weekend pe litoral. Două zile în Mamaia, cât chiria pe o lună în Capitală

Bătaie în faţa unui club din Mamaia

Incidentul care a avut loc în faţa clubului Fratelli din Mamaia Nord a fost înregistrat de un martor. Nu se ştie însă de la ce a pornit cearta, cel mai probabil tânăra a fost deranjată de comportamanetul partenerului său.

 

 

Cât a plătit un cuplu pe un platou de fructe de mare la o terasă din Mamaia

Litoralul românesc se bucură de perioada cu cei mai mulţi turişti. Afaceriştii profită din plin de acest lucru şi au început să umfle preţurile.

Pentru câtva zile de relaxare turiștii sunt nevoiți să scoată din buzunare sume exorbitante. Mamaia rămâne și în acest an stațiunea cu cele mai ridicate prețuri. După un an greu de pandemie, prețurile de pe litoral au crescut considerabil, pentru a recupera pagubele. Astfel, pentru o masă la restaurant, în Mamaia, un cuplu a fost nevoit să plătească o sumă fabuloasă.

Așadar, un platou de fructe de mare, servit la un restaurantul unui hotel de 4 stele din Mamaia, a ajuns să coste aproximativ 300 de lei. Mai mult, dacă platoul este acompaniat și de un pahar de vin, nota de plată e pe cale să explodeze.

Un cuplu aflat pe litoral a fost nevoit să scoată din buzunar aproximativ 500 de lei pentru o masă modestă. Platoul cu fructe de mare a costat 280 de lei, sticla de vin 170 de lei, așadar un total de 450 lei, dacă mai punem la calcul și bacșișul, cei doi au lăsat la restaurant 500 de lei.