Bătaie în magazin după un meci de fotbal. Suporterii stelişti s-au dezlănţuit

Suporterii echipelor Unirea Dej şi Steaua Bucureşti s-au luat la bătaie într-un magazin din apropierea stadionului din Dej. Incidentul s-a petrecut la finalul meciului de fotbal din weekend.

13 sept. 2021, 12:41
Bătaie în magazin după un meci de fotbal. Suporterii stelişti s-au dezlănţuit
Bătaie în magazin după un meci de fotbal. Suporterii stelişti s-au dezlănţuit

Bătaie în magazin după un meci de fotbal. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, după ce Unirea Dej a câştigat partida cu Steaua Bucureşti.

Bătaie în magazin după un meci de fotbal

Scandalul a început în magzinul din apropierea stadionului în pauza meciului din Unirea Dej şi Steaua Bucureşti. După ce dejenii au câştigat cu 2-1 partida, suporterii stelişti au sarit sa il bata pe un dejean care isi astepta randul sa plateasca cumparaturile.

Barbatul povesteşte că suporterii stelişti ar fi început să-i adreseze cuvinte urâte fără motiv, în timpul meciului de fotbal. La pauză, aceştia s-au reîntâlnit în magazinul unde s-a petrecut incidentul. Până în prezent nu a fost depusă nicio plângere.

“Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările au fost demarate din oficiu, la data de 11 septembrie a.c., urmare unei stări conflictuale care s-a desfășurat în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Dej. Până în prezent, persoanele implicate nu au formulat plângeri penale cu privire la incidentul în cauză. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice”, transmit reprezentantii IPJ Cluj, potrivit dejeanul.ro.

Citeşte şi Unul dintre cei mai de temuți lideri interlopi și „mâna dreaptă” a lui Fulgy, snopit în bătaie la o nuntă

Poliţiştii spun că proprietarul magazinului si-ar fi recuperat pagubele direct de la cei implicati.

Meciul era considerat inca de la inceput unul de risc, avand in vedere ca suporterii echipei bucurestene sunt cunoscuti pentru comportamentul lor violent, tocmai de aceea au fost angrenate forte suplimentare de ordine.

Citeşte şi Bătaie ca pe maidan în parlamentul din Armenia. Pumni şi picioare între susţinătorii puterii şi cei ai opoziţiei VIDEO