Bătaie în Parlament! Politicienii s-au lovit cu pumnii şi s-au urcat pe birouri VIDEO

Mai mulţi parlamentari s-au bătut miercuri în legislativul din Turcia în timpul unui discurs al unui deputat de opoziţie care l-a acuzat pe preşedintele Erdogan de lipă de respect faţă de soldaţii turci care au murit în Siria.

RomaniaTV.net
04 mart. 2020, 17:10
Bătaie în Parlament! Politicienii s-au lovit cu pumnii şi s-au urcat pe birouri VIDEO

Zeci de politicieni au luat la parte la încăierea din Parlament, unii dintre aceştia s-au urcat pe birouri sau şi-au lovit colegii cu pumnii, în timp ce alţii încercau să oprească bătaia, conform unei înregistrări video cu incidentul.

Citeşte şi: Bătaie la un botez din cauza dedicaţiilor. Două persoane au ajuns la spital

Engin Ozkoc, un parlamentar al Partidului Republican al Poporului (CHP), l-a acuzat pe preşedintele Erdogan, într-o conferinţă de presă şi ulterior în mai multe postări pe Twitter, de lipsă de respect faţă de soldaţii care au fost ucişi săptămâna trecută în regiunea Idlib din Siria.

 Parlamentarul l-a acuzat pe Erdogan de iresponsabilitate pentru că a trimis trupe într-un conflict fără acoperire aeriană. Purtătorul de cuvânt al parlamentarului, Mustafa Sentop, a condamnat declaraţia parlamentarului de opoziţie.

Citeşte şi: Bătaie între două eleve la Liceul Borşa din Maramureş, sub ochii profesoarei. Colegii au filmat şi au aplaudat

Procurorii de la Ankara au deschis o anchetă pentru suspiciunea de insultă la adresă preşedintelui.