Bătaie în Piaţa Victoriei din Timişoara. Un bărbat beat a agresat doi poliţişti care patrulau prin zonă

Bătaie în Piaţa Victoriei din Timişoara. Un bărbat aflat în stare de ebrietate a devenit agresiv, după ce s-a luat la ceartă cu doi poliţişti locali care patrulau prin zonă. A încercat să-i lovească pe oamenii legii cu pumnii şi piciaorele.

24 oct. 2021, 12:48
Bătaie în Piaţa Victoriei din Timişoara. Un bărbat beat a agresat doi poliţişti care patrulau prin zonă
Bătaie în Piaţa Victoriei din Timişoara

Bătaie în Piaţa Victoriei din Timişoara. Totul a pornit în momentul în care poliţiştii au vrut să-l legimiteze pe bărbatul în vârstă de 38 de ani, după ce au observat că avea sticle de băutură asupra lui.

Bătaie în Piaţa Victoriei din Timişoara

În momentul când poliţiştii s-au apropiat să-i ceară actele, beţivul a sărit la bătaie. Cazul a fost preluat de către procurori, iar bărbatul este cercetat acum pentru ultraj.

Citeşte şi: Alarmă de incendiu la Spitalul Județean din Timișoara, în interiorul secției de mari arși. VIDEO

Aseară, în jurul orei 20.00, în Piața Victoriei din Timișoara, a avut loc un incident între cei doi polițiști locali care patrulează în centrul orașului și un bărbat care consuma alcool pe domeniul public. Acesta din urmă, un barbat de 38 de ani, a devenit agresiv în momentul în care a aflat că riscă să fie sancționat.

Si-a aruncat telefonul pe jos, a spart sticlele cu băutură și a încercat să îi lovească pe polițiștii locali. În timpul încercării de a-l imobiliza prin încatușare la nivelul solului, unul dintre polițiștii locali s-a dezechilibrat și a căzut. Precizăm faptul că niciunul dintre polițiștii locali nu a fost lovit și nici nu au fost amenințați cu cuțitul, de către persoana în cauză.

De altfel, nici cu ocazia efectuării percheziției corporale, asupra individului certat cu legea nu s-a descoperit niciun obiect tăietor.

A fost folosit sprayul din dotare, fiind apoi transportat la sediul Poliției Locale, unde s-au întocmit documentele fiind predat pe bază de proces-verbal polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvarsirii infracțiunii de ultraj”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara, pentru Opiniatimisoarei.ro.

https://www.youtube.com/watch?v=9E6v-vPorvU