Bătaie în spital pentru o pizza, un tânăr a fost bătut de paznic. Directorul spitalului, reacţie halucinantă VIDEO

La o săptămână de când un paznic al Spitalului din Craiova agresa o tânără care voia să viziteze un pacient, un caz identic a ieșit la lumină. De data aceasta un tânăr de 29 de ani din Prahova a fost bătut cu bastonul, scuipat și lovit în cap de un agent de pază al spitalul din Câmpina. Scandalul a pornit după ce bărbatul ar fi vrut să-i ducă mâncare tatălui său în afara programului de vizite.

RomaniaTV.net
23 mart. 2018, 15:58
Bătaie în spital pentru o pizza, un tânăr a fost bătut de paznic. Directorul spitalului, reacţie halucinantă VIDEO

Un tânăr de 29 de ani din Prahova spune că agentul de la spitalul Câmpina a început să fie violent atunci când el a vrut să-i ducă mâncare tatălui său abia ieșit din operație, în afara orelor de vizită.

„Am venit la tata să-i aduc mancare. El mi-a zis nu se poate si eu i-am zis ok si cum facem si el a zis sa coboare tac-tu. A început să devină agresiv, să mă împingă că-l iau la misto. Mi-a dat cu spray în gură, două pulane pe spate, un picior în sold”, a povestit băiatul.

Agentul se apără și spune că el ar fi fost cel agresat inițial.

„Mi-a dat un pumn si pe urma m-am panicat si am spus ca nu e ora de vizita. Regret limbajul. Mi-a fost frica. Pana la urma putea sa bage cutitul in mine”, spune paznicul.

Directorul unității spitalicești îi ia apărarea angajatului de la pază și spune că oricum pentru un om recent operat nu este indicat să mănânce pizza.


loading...