Bătaie în stradă în Ilfov. 13 persoane duse la audieri, 5 indivizi au fost reţinuţi

Scene de groază în comuna Dascălu din Ilfov. Mai multe persoane s-au luat la bătaie în plină stradă cu pumni, picioare şi bâte. Bătăuşii s-au atacat chiar şi cu maşinile. 13 persoane au ajuns la audieri, iar cinci indivizi au fost reţinuţi.

RomaniaTV.net
10 aug. 2019, 05:55
Bătaie în stradă în Ilfov. 13 persoane duse la audieri, 5 indivizi au fost reţinuţi

Conflictul a pornit atunci când şoferul unui maxi-taxi nu a vrut să oprească între staţii la cererea a doi călători din comuna Dascălu. Furioşi, bărbaţii l-au bruscat pe şofer şi au coborât din maxi taxi. Şoferul din comuna Ştefăneşti s-a dus acasă şi-a luat mai multe rude şi a decis să meargă în Dascălu şi să le dea o lecţie celor 2 călători. A urmat o bătaie generală.

Scenele de violenţă au fost surprinse de un martor care a reuşit să surprindă momentul în care un şofer cu o Dacie veche intră intenţionat cu autoturismul în maşina rivalilor. Imediat, rivalii coboară din autoturism şi o iau la fugă după agresori.

Mai multe persoane au fost audiate întreaga noapte. Sâmbătă dimineaţă, anchetatorii au decis să-i reţină pe 5 dintre ei pentru 24 de ore. Printre cei reţinuţi se află şi şoferul de maxi-taxi. Bărbaţii sunt acuzati de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.