Bătaie în stradă între două clanuri de romi în Feteşti. Poliţişti şi jandarmi, loviţi şi înjuraţi în timpul intervenţiei

Două clanuri de romi au făcut scandal cu bâte și scaune pe o stradă din Feteşti. Poliţişti şi jandarmi au fost chemaţi pentru aplanarea conflictului. Doar că la vederea oamenilor legii, scandalagii au uitat de rivalitate şi i-au atacat. Mascații din trupele speciale au intervenit cu gaze lacrimogene pentru a calma spiritele. 

RomaniaTV.net
20 nov. 2019, 13:47
Bătaie în stradă între două clanuri de romi în Feteşti. Poliţişti şi jandarmi, loviţi şi înjuraţi în timpul intervenţiei

Bătaia a izbucnit între câteva familii de rromi din cartierul Vlașca. Oamenii s-au bătut cu ce a au apucat, inclusiv cu sticle sau fiare găsite pe marginea drumului. Când lucrurile au degenerat, vecinii au sunat la numărul de urgenţă 112. La faţa locului au intervenit polițiști, jandarmi şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Când i-au văzut pe oamenii legii, scandalagii au uitat de rivalitate. Au intrat în curți şi s-au înarmat cu bâte, scaune şi şipci din gard, iar apoi i-au atacat pe oamenii legii.

Poliţiştii au folosit spray-uri şi chiar o grenadă cu gaz lacrimogen pentru a-i linişti pe scandalagii.

 

După ce lucrurile s-au calmat, scandalagii au fost duşi la audieri. Ei sunt cercetați pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi loviri sau alte violenţe.

Poliţişti bătuţi de rudele unui suspect în Vâlcea. Două persoane sunt cercetate pentru ultraj şi lipsire de libertate

Conflictul de la Feteşti are loc în aceeaşi zi în care alţi doi poliţişti au fost bătuţi de rudele unui suspect pe care îl urmăreau, în judeţul Vâlcea. După ce i-au bătut, agresorii i-au deposedat de armamentul şi muniţia din dotare, respectiv de 2 pistoale şi 2 încărcătoare.