Bătaie în trafic, la Galaţi. Un şofer a spart cu o bordură geamurile altei maşini, scandalagiii au fost săltaţi de poliţie VIDEO

Doi şoferi din Galaţi, cu vârste de 34 şi, respectiv 44 de ani. şi-au împărţit pumni şi picioare în trafic, sub ochii îngroziţi ai trecătorilor. Sesizaţi prin 112, poliţiştii au intervenit şi i-au dus pe cei doi la audieri.

01 iul. 2022, 10:54
Bătaie în trafic, la Galaţi. Un şofer a spart cu o bordură geamurile altei maşini, scandalagiii au fost săltaţi de poliţie VIDEO

În cursul zile de joi, în jurul orei 13.50, polițiștii Secției 3 Poliție Galați au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, pe strada Iasomiei, din municipiul Galaţi, are loc un conflict între două persoane, care se agresează reciproc.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au identificat doi bărbați, de 44 și 34 de ani. Din verificări, a rezultat că cei doi s-au intersectat în trafic cu autoturismele pe care le conduceau și, pe fondul unui conflict mai vechi, s-au agresat reciproc.

Citeşte şi Incident pe aeroportul Henri Coandă. Un bărbat băut s-a luat la bătaie cu poliţiştii: „A consumat alcool şi s-a simţit zmeu”

S-a stabilit, de asemenea, că bărbatul de 34 de ani ar fi spart cu o piatră parbrizul, luneta și unul dintre geamurile laterale ale autovehiculului aparținând celeilalte persoane, scrie Monitorul de Galaţi.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției,  pentru audieri, iar în cauză, a fost întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Scene de la bătaia în trafic:

Citeşte şi Doi reputaţi medici din Bucureşti au snopit în bătaie un bărbat care le-a atras atenţia că maşina lor i-a blocat accesul în locuinţă. FOTO şi VIDEO


loading...
Partenerii noștri