Incident pe aeroportul Henri Coandă. Un bărbat băut s-a luat la bătaie cu poliţiştii: „A consumat alcool şi s-a simţit zmeu”

Scene incredibile pe aeroportul Henri Coandă.Un bărbat care consumase prea mult alcool a făcut scandal în avion, iar la aterizare s-a luat la bătaie cu poliţiştii. Acesta a fost încătuşat şi sancţionat.

16 iun. 2022, 22:51
Incident pe aeroportul Henri Coandă. Un bărbat băut s-a luat la bătaie cu poliţiştii: „A consumat alcool şi s-a simţit zmeu”

Incident pe aeroportul Henri Coandă. Potrivit sindicatului Europol, un bărbat aflat în stare de ebrietate a fost încătuşat după ce a refuzat să se legitimeze şi s-a luat la bătaie cu poliţiştii.

Incident pe aeroportul Henri Coandă. Europol: „A consumat alcool şi s-a simţit un adevărat zmeu în avion”

Citeşte şi Haos pe aeroportul Otopeni. Motivul pentru care zeci de zboruri sunt anulate: „În momentul de faţă, suntem depăşiţi”

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a provocat un scandal la bordul avionului care venea de la Lyon la Bucureşti. La aterizare, acesta a devenit şi mai recalcitrant în momentul în care poliţiştii de la aeroport au vrut să-l legitimeze.

„A consumat alcool și s-a simțit un adevărat zmeu in avion. Asta s-a întâmplat în urmă cu câteva zile când un pasager aflat sub influența licorilor bahice a adresat injurii pasagerilor unei aeronave ce venea de la Lyon.

În momentul legitimării efectuate de către colegii noștri din cadrul Aeroportului Henri Coandă acesta a devenit recalcitrant, încercând să le smulgă din mână cartea de identitate, fapt pentru care a fost imobilizat și încătușat. Ulterior acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 4.000 lei pentru ” săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”.

Zilnic polițiștii de frontieră se confruntă cu situații similare, fiind nevoiți să intervină pentru restabilirea ordinii și liniștii în zona aeroportului. Îi felicităm pe colegii noștri pentru modul de intervenție, iar celor care consumă alcool și fac scandal atunci când călătoresc, le transmitem că sancțiunile sunt destul de mari și riscă să piardă zborul”, au transmis reprezentanţii Sindicatului Europol.

Citeşte şi Părinţi români, amendaţi pe aeroportul din Germania pentru că au călătorit cu copilul care trebuia să fie la şcoală