Bătaie în trafic la Piatra Neamţ. Un tânăr a fost lovit în timp ce aştepta la semafor VIDEO

Incident șocant în trafic la Piatra Neamț! Un șofer a fost luat la bătaie în timp ce aștepta la semafor. Incidentul a fost filmat de o cameră de pe bordul altei mașini. Deocamdată șoferul lovit nu a făcut nicio sesizare la poliție, conform România TV.

RomaniaTV.net
12 sept. 2020, 08:00
Bătaie în trafic la Piatra Neamţ. Un tânăr a fost lovit în timp ce aştepta la semafor VIDEO

În seara de 10 septembrie, un tânăr a fost bătut la semafor de două persoane. Întreaga scenă a fost surprinsă de camera de bord a a unui autoturism. În urma scandalului din Piatra Neamț, șoferul nu a depus nicio sesizare la poliție.

O scenă asemănătoare s-a produs și la Timișoara când mai multe persoane au blocat un autoturism pe o stradă din oraş, iar apoi l-au lovit cu parul şi bătut pe şoferul maşinii. Conform tion.ro, ar fi vorba despre un conflict mai vechi între mai multe persoane de etnie romă din Timişoara.

Motivul halucinant al atacului cu bâte din mijlocul străzii din Timişoara este o poveste de iubire cu care agresorii nu sunt de acord. Mai exact, agresorii au vrut să-l despartă pe tânărul atacat de iubita lui. Băiatul este nepotul cântăreței de manele Sorina Guță, este însurat și are 3 copii, conform România TV.