Bătaie în secţia de vot. Preşedintele PNŢCD Teleorman, rănit în altercaţie

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. O bătaie a izbucnit, duminică, într-o secţie de vot din judeţul Teleorman, în urma căreia preşedintele filialei judeţene a PNŢCD a fost rănit, informează România TV.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 10:51
Bătaie în secţia de vot. Preşedintele PNŢCD Teleorman, rănit în altercaţie

Conflictul a izbucnit în secţia de votare din satul Perii Broşteni, comuna Olteni, după ce primarul Emil Mărcuşan ar fi oferit bani alegătorilor care veneau la vot pentru a alege un anumit candidat. Reprezentanţii ARD au aflat despre acest lucru şi le-au cerut socoteală celor care împărţeau bani, iar preşedintele PNŢCD Teleorman, Panaiotis Voiatzis a fost agresat de Mărcuşan, care i-ar fi aplicat un pumn în figură.

Reprezentanţii ARD au sesizat poliţia, care s-a deplasat la faţa locului şi a început o anchetă pentru vătămare corporală, dar şi una pentru dare de mită.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman a declarat că persoanele implicate în incident au fost deja audiate şi s-au întocmit dosare penale.

ARD a depus, duminică, o plângere penală în cazul primarului comunei Olteni pe motiv că la ora 09.00 a împărţit bani alegătorilor cu menţiunea să voteze cu USL. Emil Mărcuşan ar fi făcut demersurile împreună cu un grup de cetăţeni de origine romă.