Bătaie într-un mall din Craiova. Indivizii s-au bătut cu pumnii şi picioarele chiar sub ochii trecătorilor – VIDEO

Incident neprevăzut într-un mall din Craiova, marţi după-amiază. Mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare chiar sub ochii trecătorilor.

02 feb. 2021, 23:39
Bătaie într-un mall din Craiova. Indivizii s-au bătut cu pumnii şi picioarele chiar sub ochii trecătorilor – VIDEO

Bătaie într-un mall din Craiova.  Totul ar fi pornit, după ce doi dintre ei ar fi încercat să le vândă celorlalţi parfumuri contrafăcute. Conflictul a fost unul spontan, cei patru nu se cunoşteau dinainte. În urma incidentului, un tânăr de 21 de ani a fost transportat la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Bătaie într-un mall din Craiova. De la ce a pornit totul

Cei patru au reuşit să fie separaţi până la sosirea oamenilor legii, care au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citeşte şi: Teroarea trăită de elevii unei şcoli din Cluj. Mănâncă bătaie soră cu moarte din partea unor colegi: Am chemat imediat SMURDUL
Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în altercaţie şi a dispunerii măsurilor legale.

„Mai mulți tineri și-au împărțit, marți, pumni și picioare în incinta Electroputere Mall. Cei implicați în altercație s-au luat la bătaie la câțiva metri de agenții de pază care stau la intrarea în galerii. Vom reveni cu amănunte!

“In cursul acestei zile, politistii Sectiei 3 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul ca, în incinta unui centru comercial din Craiova, două persoane se agresează reciproc.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate aceștia au stabilit faptul că între 2 tineri pe de o parte și alti 2 pe de alta parte ar fi izbucnit un conflict spontan.

În urma altercației, un tânăr de 21 de ani din Craiova a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice si continua cercetarile în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în altercație și a dispunerii măsurilor legale”, se arata intr-un comunicat al politiei doljene”, a scris Oltenia TV.

Martorii prezenți în Mall au fost șocați de cele întâmplate. Pe fundalul sonor al filmării se pot auzi două femei care discută oripilate. „Mamă ce i-a făcut de sânge, uitați-vă și voi”, a exclamat o martoră fără voie a întregului scandal.

Citeşte şi: Bătaie generală între interlopii români, lângă Londra. Imaginile au scandalizat Marea Britanie, trei bărbaţi au fost arestaţi VIDEO