Teroarea trăită de elevii unei şcoli din Cluj. Mănâncă bătaie soră cu moarte din partea unor colegi: Am chemat imediat SMURDUL

O minoră de 11 ani a fost agreesată chiar în sala de curs de doi colegi. Incidentul revoltător a avut loc în Cluj, iar paznicul i-a anunţat pe părinţii fetiţei că nu a putut interveni de frica ameninţărilor venite din partea parinţilor celor doi agresori.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 20:14
Teroarea trăită de elevii unei şcoli din Cluj. Mănâncă bătaie soră cu moarte din partea unor colegi: Am chemat imediat SMURDUL

„La această unitate de învăţământ sunt câţiva copii, romi, cu tulburări grave de comportament, care intră în clasele vecine şi-şi bat colegii cu sălbăticie. Eu nu pot rămâne impasibilă la aceste manifestări, fiindcă aceştia pot să persevereze şi într-o zi îmi vor nenoroci fata – sau şi mai rău – iar Alexia, se pare e o victimă de serviciu!

E vorba, în special, de doi băieţi dintr-o clasă paralelă, care şi în urmă cu două săptămâni i-au învineţit un picior şi i-au distrus telefonul. Iar azi dimineaţă, aceiaşi băieţi au pătruns în clasa Alexiei şi, înarmaţi cu ghiozdane, au început să-i lovească, la întâmplare, pe copii. Astfel că Alexia a ajuns să le fie din nou victimă, alegându-se de data asta cu julituri la o mână, după ce s-a apărat de ei! Imediat după ce a încasat ultima bătaie, fetiţa m-a sunat, iar eu am venit repede la şcoală. A apărut şi poliţia la faţa locului, dar şi directoarea şi paznicul şcolii.

Acesta mi-a spus că a văzut cum se îmbrâncesc elevii, dar n-a putut interveni, de frica părinţilor romilor – care l-au tot ameninţat că vin şi-l bat, în caz că face ordine. Mai departe, pentru că fetiţa avea dureri serioase, am chemat SMURD-ul şi ne-am deplasat împreună la UPU copii şi, acum, iată-ne aici. Din păcate n-am ştiut că trebuie să luăm cu noi certificatul de naştere al fetiţei, dar mâine soţul o să rezolve situaţia şi, negreşit, Alexia o să fie consultată”, a spus mama pentru Bună Ziua Cluj.