Bătaie între clanurile din Prahova. Nouă persoane au fost reţinute

Membrii a două clanuri s-au luat la bătaie în Ploiești. Spiritele s-au calmat numai după sosirea în zonă a polițiștilor, jandarmilor și luptătorilor din trupele speciale. Nouă persoane au fost reţinute. 

RomaniaTV.net
13 mai 2020, 05:37
Bătaie între clanurile din Prahova. Nouă persoane au fost reţinute

Reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Oana Bunghez, a informat, miercuri, că, într-o primă fază, au fost duse la audieri şase persoane, iar alte două au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, nerămânând internate. Ulterior, a mai fost identificată o persoană care ar fi participat la conflict, toate cele nouă fiind reţinute.

Mai multe echipaje de poliţie, jandarmi, precum şi luptători SAS au intervenit, marţi seară, pe Strada Căpşunelor din Ploieşti pentru a aplana un conflict care a izbucnit între membrii a două familii de romi care se agresau reciproc, atât verbal, cât şi fizic.

Din verificări a rezultat că scandalul ar fi pornit de la un schimb de expresii jignitoare, pe fondul consumului de alcool, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citeşte şi Scandal cu săbii în Dâmboviţa. Patru bărbaţi au fost reţinuţi