BĂTAIE ÎN CLASĂ. Doi elevi se lovesc cu PUMNII la îndemnul unui profesor VIDEO

Doi elevi ai unei şcoli din Gorj au fost filmţi în timp ce se băteau în clasă. Profesorul, prezent în sala de clasă, nu intervine să îi despartă, ba mai mult, îi încurajează.

RomaniaTV.net
04 oct. 2013, 10:10
BĂTAIE ÎN CLASĂ. Doi elevi se lovesc cu PUMNII la îndemnul unui profesor VIDEO

Incidentul a avut loc miercuri, într-o şcoală din comuna Stoina, Gorj, în timpul orei de sport, informează România TV. Întrucât afară ploua elevi au fost ţinuţi în clasă. Profesorul de sport i-a îndemnat pe cei doi elevi să se pălmuiască, iar în tot acest timp colegii se distrau pe seama lor.

Directoarea şcolii a aflat de incident şi spune că, indiferent care a fost motivul, întrucât profesorul susţine că a fost o joacă, dascălul va fi subiectul unei achete interne.

Şi Inspectoraul Şcolar Gorj a început o anchetă în acest caz, iar profesorul de sport riscă să rămână fără loc de muncă.

„Încercăm să vedem dacă la această şcoală s-au întâmplat acele lucruri care apar în filmarea de pe internet şi dacă este aşa vom lua măsuri drastice. Voi discuta cu conducerea şcolii şi cu profesorul în cauză, după care vă vom comunica ce măsuri dispunem”, a spus Marius Badea.

Profesorul este cercetat şi de către poliţişti pentru abuz în serviciu

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian, a declarat că dosarul a fost deschis după ce poliţiştii s-au autosesizat în urma vizionării imaginilor cu profesorul din comuna gorjeană Stoina, care îi îndeamnă pe doi elevi să-şi dea palme „pentru a se sătura de bătaie”.