Bătaie între două familii din judeţul Timiş. Trei persoane au fost transportate la spital

Bătaie cu furci şi bâte într-o comună din judeţul Timiş! Doua familii de rromi s-au luat la ceartă după ce copiii lor au avut o altercaţie la şcoala. În urma scandalului, o femeie însărcinată în luna a şasea şi un copil de 11 ani au fost răniţi.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 19:34
Bătaie între două familii din judeţul Timiş. Trei persoane au fost transportate la spital

Totul a pornit de la cearta copiilor celor două familii, care a avut loc dimineaţa, la şcoala din comună. Spre seară, părinţii, în loc să-i împace pe micuţi, s-au luat şi ei la harţă. Şi-au împărţit pumni, picioare, bâte şi chiar furci. O femeie însărcinată a fost lovită grav.

„Copiii s-au certat săptămâna trecută la şcoală, iar astăzi (luni – n.r.) pe când unul dintre ei trecea prin faţa casei celuilalt, o femeie a ieşit din casă şi l-a luat la bătaie. Acesta a fugit repede acasă şi s-a întors alături de tată şi de alte persoane, la femeia care îl bătuse. Aceasta este însărcinată în luna a şasea. Au urmat certurile şi îmbrâncelile în care au fost implicate, în total, şase persoane”, a spus Andreea Cinteză, Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Timiş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Timiş, în urma scandalului, două persoane s-au ales cu arcada şi cu buza sparte. Medicii de la ambulanţă sosiţi la faţa locului au spus că nu este nevoie ca acestea să fie transportate la spital, însă cele două persoane şi femeia însărcinată au solicitat îngrijiri medicale la o unitate medicală.

Cele şase persoane implicate în scandal au primit câte 1.000 de lei amendă pentru alarmare falsă a poliţiştilor şi tulburarea liniştii publice.