BĂTAIE între eleve, pe holurile liceului. Scandalul a pornit de la femeia de serviciu VIDEO

Două eleve, colege de clasă la un liceu din municipiul Hunedoara, s-au luat la bătaie chiar pe holurile şcolii, înainte de simularea uneia dintre probele examenului de Bacalaureat. Motivul încăierării a fost că una dintre fete a jignit-o pe mama celeilalte, femeie de serviciu în instituţie.

RomaniaTV.net
13 feb. 2013, 21:57
BĂTAIE între eleve, pe holurile liceului. Scandalul a pornit de la femeia de serviciu VIDEO

Incidentul s-a desfăşurat la Liceul Tehnologic din municipiul Hunedoara, între două adolescente în vârstă de 18 ani, eleve în clasa a XII-a. În altercaţie a intervenit şi mama uneia dintre ele, femeie de serviciu în şcoală, cea de la care a pornit bătaia.

Conform ziarului Glasul Hunedoarei, după ce şi-au împărţit pumni şi picioare, una dintre fete a scos dintr-un buzunarul hainei un spray iritant-lacrimogen şi l-a pulverizat spre colega ei şi spre mama acesteia, pentru a se apăra.

Apoi, fata a mers la Poliţie şi a depus plângere. „Eleva a reclamat faptul că, în timp ce se afla în holul unităţii de învăţământ la care învaţă, a fost lovită cu palmele peste faţă de o colegă şi de mama acesteia. în cauză, s-a întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs fapta„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.