Bătaie între familiile actualului şi fostului primar, pe pârtie

Bătaie între familiile actualului şi fostului primar din comuna Beceni, județul Buzău. Ambele părți implicate în scandal au anunțat că vor depune plângeri la poliție. 

19 ian. 2021, 09:34
Bătaie între familiile actualului şi fostului primar, pe pârtie
Bătaie între familiile actualului şi fostului primar, pe pârtie

Bătaie între familiile actualului şi fostului primar pe pârtie. Primarul comunei Beceni, județul Buzău, este acuzat că, împreună cu fratele său, i-a agresat pe fiul fostului primar și pe câțiva amici ai acestuia, în timp ce se plimbau cu ATV-urile pe o culme înzăpezită din zona Lacuri, comuna Bisoca.

Bătaie între familiile actualului şi fostului primar pe pârtie

Adrian Burlacu (PNL) spune că au fost doar niște îmbrânceli, provocate de fiul fostului primar și unul dintre prietenii acestuia.

Incidentul s-a produs, duminică după-amiază, pe o culme din comuna Bisoca, pe care localnicii de pe Valea Slănicului o transformă în pârtie când ninge.

”În jurul orei 15:30, patru indivizi se apropie de mașină, primarul Adrian Burlacu, fratele acestuia, un cunoscut om de afaceri din comună, și doi angajați de-ai lor. Adrian Burlacu începe o «conversație» spunând «ce faceți băieți?», iar apoi îi aplică un pumn lui Ovidiu, după care fratele primarului, Florin Burlacu, îl atacă pe Dragoș. În acest timp, iubita lui Ovidiu primeste o palma «din greșeală» din partea primarului, mama acestuia intervine să aplaneze conflictul, dar aceștia nu încetează, ba chiar o îmbrâncesc și pe dânsa”, acuză cei din tabăra fostului primar, potrivit stiridebuzău.ro. 

După incident, cei care declară că au fost agresați au sunat la numărul de urgență 112 și au cerut un echipaj de poliție pentru că, susțin ei, atacatorii blocaseră drumul de acces.

Citeşte şi Notar din Timişoara, snopit în bătaie din cauza tarifelor prea mari

”Polițiștilor din zonă le-a fost greu să ajungă la locul incidentului din cauza zăpezii, neavând masinaă 4×4 în dotare, dar au reușit să ia legătura cu primarul, iar apoi ne-au înștiințat că putem pleca în siguranță. Un primar bătăuș nu este un exemplu pentru societate. Un partid care vrea susținerea tinerilor, care promovează libertatea și libera exprimare nu ar trebui să primească un astfel de om”, transmit apropiații fostului primar din Beceni.

La rândul său, Adrian Burlacu, primarul acuzat că și-a lovit consătenii, susține că tinerii din anturajul fostului primar ar fi venit special în Bisoca pentru a provoca un scandal. Apucase să posteze pe Facebook poze din locul în care se distra împreună cu soția, cei doi copii și câțiva prieteni. El susține că întregul scandal se vrea a fi o intimidare organizată de fiul fostului primar.

Ambele părți implicate în scandalul de la Bisoca și-au anunțat intenția de a depune plângeri la poliție. Adrian Burlacu este la primul mandat de primar, la Beceni, din partea PNL, iar Laurențiu Constantin, de la PSD, a devenit viceprimar.