Notar din Timişoara, snopit în bătaie din cauza tarifelor prea mari

Un notar din Timişoara a fost snopit în bătaie din cauza tarifelor prea mari pe care le practică. Totul s-a petrecut în biroul său din centrul oraşului.

18 ian. 2021, 14:24
Notar din Timişoara, snopit în bătaie din cauza tarifelor prea mari
Notar din Timişoara, snopit în bătaie din cauza tarifelor prea mari

Notar din Timişoara, snopit în bătaie din cauza tarifelor prea mari. Bărbatul povesteşte că a fost atacat de mai mulţi indivizi, în propriul birou.

Notar din Timişoara, snopit în bătaie din cauza tarifelor prea mari: M-am trezit cu ei în birou

Citeşte şi Aglomeraţie şi scandal în mai multe centre de vaccinare după ce platforma informatică a picat. STS: Se pot face din nou programări

Mai mulți indivizi nemulțumiți de costul unor onorarii au intrat în biroul notarului și au devenit agresivi. Una dintre secretare a fost lovită cu pumnul în față și a fost avertizată să nu sune la poliție.

O parte dintre cei implicați în scandal au reușit să fugă până la sosirea poliției și jandarmeriei. Notarul a fost transportat de urgență cu o ambulanță la spital.

„M-am trezit cu ei în birou. Erau vreo cinci sau șase. Erau nemulțumiți de onorariile de la niște promisiuni de vânzare-cumpărare. Au început să mă lovească, să mă amenințe că mă omoară, iar apoi unul dintre ei m-a lovit din spate, iar altul din față, de mai multe ori.

Au spart tot biroul. Cel care m-a lovit cel mai mult a luat și ștampila, iar unul dintre ei a dus-o înapoi”, a declarat notarul, potrivit pressalert.ro.