Patru persoane au fost reţinute de poliţişti în urma scandalului de la Codlea VIDEO

Patru persoane, bănuite că au fost implicate, luni, în scandalul de la Codlea, pentru a cărui aplanare a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine, au fost reţinute de poliţişti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

RomaniaTV.net
21 apr. 2020, 06:42

UPDATE 21 aprilie: Forţele de ordine, poliţişti şi jandarmi, au intervenit, într-un cartier din Codlea, pentru a restabili ordinea şi liniştea publică, după ce „membrii a două familii s-ar fi agresat verbal şi fizic, folosind obiecte contondente şi pietre”, potrivit IPJ Braşov. 

„În urma intervenţiei forţelor de ordine, o parte dintre persoanele implicate au devenit recalcitrante, manifestându-se violent faţă de lucrătorii de poliţie locală şi jandarmerie, rezultând vătămarea corporală a patru dintre acestea. Persoanele bănuite că au participat la conflict au fost conduse la audieri, poliţiştii efectuând cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”,

UPDATE 23.35: „În urma incidentului, unui număr de 4 forțe de ordine li se acordă îngrijiri medicale, iar două persoane implicate în incident au fost transportate la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Update: Șeful Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, colonel Valentin Mirea, a informat că „un coleg se resimte după o lovitură cu corp contondent”, dar că nu este ceva grav. Potrivit colonelului, au fost folosite doar substanțe iritante, nu și armele din dotare, pentru restabilirea ordinii publice.

La fața locului au fost trimiși polițiștii și jandarmii. Primii care au ajuns au fost polițiștii locali, care au încercat să-i despartă pe romi. Aceştia se loveau cu obiecte contondente. Polițiștii locali au intrat între cele două tabere încercând să calmeze spiritele. În acel moment, bătăuşii s-au apropiat pe la spate și i-au lovit pe doi polițiști cu lopețile în cap.

Citeşte şi Bătaie între clanurile de romi din Vlaşca, judeţul Ialomiţa. Poliţia a intervenit VIDEO

Cei doi răniți au fost scoși de un coleg de la locul confruntării. Aceștia au nevoie de îngrijiri medicale.

Jandarmii au cerut întăriri pentru a calma spiritele.


loading...