Bătaie între şapte persoane, la Tulcea. Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi

Şapte persoane s-au luat la bătaie, sâmbătă seară, în judeţul Tulcea. Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi. Mascaţii au intervenit pentru aplanarea conflictului.

06 feb. 2021, 22:54
Bătaie între şapte persoane, la Tulcea. Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi

Bătaie între şapte persoane. Scandalul s-a petrecut în oraşul Babadag. La faţa locului au intervenit luptători de la Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, zona fiind monitorizată în continuare.

Bătaie între şapte persoane. Au intervenit mascaţii

Scandalul a izbucnit, sâmbătă seară, între şapte persoane din Babadag.

„Ajunşi la fata locului, poliţiştii au identificat persoanele implicate in altercaţie şi au stabilit faptul că între şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 52 de ani din localitate, ar fi izbucnit un conflict spontan, aceştia agresându-se fizic şi verbal.

În urma conflictului au rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani din oraşul Babadag şi rănirea altor doi bărbaţi de 22 şi 30 de ani, din aceeaşi localitate, care ulterior au fost transportaţi la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Tulcea.

Citeşte şi Bătaie la primărie. Viceprimar luat cu ambulanţa după ce a fost bătut de primăriţă

Potrivit sursei citate, pentru prevenirea escaladării conflictului la faţa locului au fost prezenţi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Tulcea şi jandarmi din cadrul IJJ Tulcea. De asemenea, zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

În cauză, cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Citeşte şi Patronul unei frizerii din Roşiori, snopit în bătaie de membrii unui clan interlop înrudit cu clanul Pian VIDEO

Bătaie într-un mall din Craiova. Indivizii s-au bătut cu pumnii şi picioarele chiar sub ochii trecătorilor

Incident neprevăzut într-un mall din Craiova, marţi după-amiază. Mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare chiar sub ochii trecătorilor.

Totul ar fi pornit, după ce doi dintre ei ar fi încercat să le vândă celorlalţi parfumuri contrafăcute. Conflictul a fost unul spontan, cei patru nu se cunoşteau dinainte. În urma incidentului, un tânăr de 21 de ani a fost transportat la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Cei patru au reuşit să fie separaţi până la sosirea oamenilor legii, care au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în altercaţie şi a dispunerii măsurilor legale.

“In cursul acestei zile, politistii Sectiei 3 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul ca, în incinta unui centru comercial din Craiova, două persoane se agresează reciproc.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate aceștia au stabilit faptul că între 2 tineri pe de o parte și alti 2 pe de alta parte ar fi izbucnit un conflict spontan.

În urma altercației, un tânăr de 21 de ani din Craiova a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice si continua cercetarile în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în altercație și a dispunerii măsurilor legale”, se arata intr-un comunicat al politiei doljene”, a scris Oltenia TV.