BĂTAIE la BACALAUREAT. Fiica "baronului" Duicu, suspectată de FRAUDĂ. Mama şi sora ei au agresat un poliţist

Publicat: Vineri, 03 Iulie 2015 15:21 // Actualizat: Sâmbătă, 04 Iulie 2015 10:23 // Sursa: romaniatv.net

SUBIECTE BACALAUREAT 2015SUBIECTE BAC, BACALAUREAT 2015, subiecte bacalaureat, subiecte edu.ro, SUBIECTE GEOGRAFIE, SUBIECTE BIOLOGIE, SUBIECTE CHIMIE. Incident deosebit de grav la Bacalaureat 2015 în Mehedinţi. Fiica cea mare a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu, care vineri a susţinut proba la chimie, a fost prinsă în timp ce i se dicta la telefon rezolvarea subiectelor. Procurorul şi poliţistul chemaţi la faţa locului să verifice acuzaţia de fraudă la bacalaureat au fost luaţi la rost de soţia lui Adrian Duicu şi fiica cea mică a acestuia. Poliţistul s-a ales cu câteva zgârieturi.

SUBIECTE BACALAUREAT 2015SUBIECTE BAC, BACALAUREAT 2015, subiecte bacalaureat, subiecte edu.ro, SUBIECTE GEOGRAFIE, SUBIECTE BIOLOGIE, SUBIECTE CHIMIE.

Adina Duicu, fiica fostului presedinte al CJ Mehedinti Adrian Duicu, a fost dată afară din examenul de bacalaureat după ce ar fi încercat să fraudeze examenul. Sesizaţi de incident, la faţa locului au venit un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi şi un poliţist de la IPJ Mehedinţi. La ieşire din liceu, cei doi au avut parte de un scandal de proporţii, protagonişti fiind Mariana Duicu, soţia baronului de Mehedinţi şi fiica cea mică, Larisa. Cei doi au fost luaţi la rost de cele două membre ale familiei Duicu foarte supărate de prezenţa oamenilor legii la faţa locului.

Cu toate acestea, Adrian Duicu, tatăl elevei, susţine că fiica sa nu a fraudat examenul de Bacalaureat.

"Este regretabil că un copil după 12 ani şi în ultimul an încheie şcoala cu 9.50 media, e un copil care a intrat în Bacalaureat fără să se gândească vreo secundă să facă o infracţiune, să aibă asupra lui vreun mijloc de comunicare cu cineva din afară. În momentul percheziţiei de către ofiţerii de poliţie şi cei de la Parchet asupra fetei, percheziţia corporală, nu s-a găsit nimic, în şcoală, în clasa respectivă, nu s-a găsit nimic. E doar o invenţie şi o măgărie fără margini, cred că este un atac şi la sistemul de învăţământ din România pentru că este inacceptabil în momentul în care nu găseşti nimic asupra persoanei, nu găseşti nimic în clasă, se finalizează examenul, predă lucrarea, fata iese afară din clasă şi pe coridor o întâmpină doamna procuror şi cu cei doi poliţişti care vor să îi facă o percheziţie. Nu au nicio probă. Fata mea a stat în prima bancă în clasă. Camerele de luat vederi au funcţionat şi au fost ridicate cd-urile cu înregistrările de pe tot parcursul examenului", a declarat, la România TV, fostul preşedinte CJ Mehedinţi Adrian Duicu.

Şi bunica elevei care a susţinut proba la Bacalaureat, mama fostului preşedinte al CJ Mehedinţi, a declarat că nora şi nepoatele sale sunt nevinovate şi că tânăra nu a fraudat examenul.

"Presupun că totul este o înscenare. Fata care a susţinut Bacalaureatul este o fată foarte bună la învăţătură. În timpul lucrării, cât a scris, eu am stat afară la uşă şi am aşteptat-o în fiecare zi când a ieşit de la examen, cu nora, cu fata cea mică şi cu soţul meu. În momentul când au ieşit copiii din clasă, am întrebat "ce aţi făcut, a fost uşor?". Adina nu mai ieşea din şcoală şi nu ştiam ce se întâmplă. Fata a fost percheziţionată cât timp a scris lucrarea de inspectorul general al judeţului Mehedinţi, a controlat-o în bancă, pe sub bancă, nu i s-a găsit absolut nimic asupra ei. Fata a fost jignită. În momentul când fata a ieşit din şcoală, noi aşteptând-o, şi când fata s-a dus la maşină, noi am plecat înspre fată cu mai mulţi colegi de-ai ei care o aşteptau să spună ce a făcut la lucrare. Când am ajuns la maşină, cine or fi fost domnii, că nu s-au prezentat, îmbrăcaţi civil, poliţişti, procurori, noi nu ştim cine au fost, fata plângea, tremura toată. Când am văzut oamenii aştia pe lângă ea, chiar nu am ştiut ce s-a întâmplat. Zic "ce s-a întâmplat, mama?", zice "nu s-a întâmplat nimic". Şi atunci poliţaii, nu ştiu de ce s-au îmbrâncit, au lovit nora, iar fata cea mică în momentul când a văzut a reacţionat. Sigur că o să facem o plângere la poliţie, pentru că nora şi fata cea mică sunt lovite", a declarat, la România TV, Ana Duicu, mama fostului preşedinte CJ Mehedinţi Adrian Duicu.

Potrivit procurorului Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi, procurorul a scăpat nevătamat, însă poliţistul a fost zgârâriat, scrie adevarul.ro.

Întreaga scenă a fost filmată de un martor.

Elevii au susținut vineri, 3 iulie, în cadrul primei sesiuni a examenului de Bacalaureat din acest an, proba la alegere a profilului și specializării. Rezultatele vor fi afișate pe 6 iulie, până la ora 12,00, și tot în aceeași zi se vor putea depune contestațiile, până la ora 16,00. Rezolvarea acestora se va face între 7 și 9 iulie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 10 iulie.

La sesiunea iunie — iulie 2015 a examenului de Bacalaureat s-au înscris 168.945 de candidați, cu peste 7.000 mai mulți decât în aceeași sesiune a anului trecut (161.682 de elevi), potrivit Ministerului Educației.

CITEŞTE ŞI BAC 2015, TOPUL PERLELOR la ROMÂNĂ SCRIS. Elevii, răspunsuri halucinante: Ion o violează pe Ana pe după sobă

Dintre aceștia 143.949 de candidați (76,89%) provin din promoția curentă, iar 24.996 (23,11%) — din seriile anterioare. În funcție de forma de învățământ absolvită, candidații înscriși pentru a participa la această sesiune a Bacalaureatului sunt distribuiți astfel: 163.462 — zi, 2.943 — seral și 2.540 — frecvență redusă.

Fostul preşedinte al CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, se află sub control judiciar din luna aprilie a acestui, fiind cercetat într-un dosar de corupţie. Adrian Duicu a fost trimis în judecată la sfârşitul lunii iulie 2014 de procurorii anticorupţei care îl acuză de mai multe infracţiuni de corupţie, printre care trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi dare de mită.

loading...
8 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 iul 17:45
...ajuta pe elevă să copieze. Dacă se va dovedi că a copiat, Adina Duicu riscă să nu promoveze examenul. Vezi aici: BĂTAIE la BACALAUREAT. Fiica “baronului” Duicu, suspectată de FRAUDĂ. Mama şi sora ei au agresat un poliţist Elevii au susținut vineri, 3...
04 iul 15:09
...de cele două membre ale familiei Duicu foarte supărate de prezenţa oamenilor legii la faţa locului. Citeşte şi BĂTAIE la BACALAUREAT. Fiica “baronului” Duicu, suspectată de FRAUDĂ. Mama şi sora ei au agresat un poliţist Cu toate...
04 iul 10:57
Răspunde | Votează email 1 email
Nelutu
Ce cauta politia si procuratura la examenul de bacalaureat?Absolventii sunt infractori?Parintii sa se mobilizeze si sa-i snopeasca in bataie pe acesti"demni"reprezentanti ai teroristilor ce guverneaza tara!La examenul urmator,elevii sa refuze sa intre in sala daca vor mai fi supravegheati de camere,microfoane,politisti,procurori si probabil si de trupe NATO!
04 iul 01:14
Răspunde | Votează email 0 email
MAG
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
03 iul 19:04
Răspunde | Votează email 1 email
Mihai
Care e fapta penala daca copiezi la bac? Ce abuz face un procuror daca ancheteaza asa ceva? Ce abuz face un politist daca ancheteaza? Chiar e o tara a procurorilor?
03 iul 18:21
...BAC, BACALAUREAT 2015, subiecte bacalaureat, subiecte edu.ro, SUBIECTE GEOGRAFIE, SUBIECTE BIOLOGIE, SUBIECTE CHIMIE. Citește mai departe… ...
03 iul 16:58
Votează email 0 email
...163.462 — zi, 2.943 — seral și 2.540 — frecvență redusă. Nu rata Sursă: www.romaniatv.net ...
03 iul 15:27
Votează email 0 email
...BAC, BACALAUREAT 2015, subiecte bacalaureat, subiecte edu.ro, SUBIECTE GEOGRAFIE, SUBIECTE BIOLOGIE, SUBIECTE CHIMIE. Citește mai departe… Mai mult: ...
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H