Bătaie la o nuntă, în Bucureşti. Nuntaşii şi-au împărţit pumni şi picioare cu chelnerii. Trei persoane au fost reţinute

Nunta unor tineri din Bucureşti, organizată în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un local din Bucureşti, a fost distrusă. După petrecere, nuntaşii şi-au împărţit pumni şi picioare cu chelnerii. Scandalul s-a mutat în parcarea restaurantului, unde mai multe maşini au fost avariate. Poliţiştii au intervenit în forţă, iar trei persoane au fost chiar reţinute. 

RomaniaTV.net
20 mai 2019, 13:14
Bătaie la o nuntă, în Bucureşti. Nuntaşii şi-au împărţit pumni şi picioare cu chelnerii. Trei persoane au fost reţinute

Trei angajaţi ai localului în care a avut loc nunta, în vârstă de 27, 31 şi 42 de ani, au bătut şapte invitaţi de la nuntă. Angajații localului s-au folosit de spray-uri lacrimogene, de un baston telescopic și chiar și de un pistol tip airsoft, potrivit observator.tv. După ce i-au lovit cu sălbăticie pe cei şapte invitaţi, agresorii au spart şi luneta unui autoturism parcat în apropierea localului.

Conflictul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă. Pe imagini se poate observa cum bărbaţi se lovesc reciproc şi chiar folosesc spray-uri lacrimogene, în timp ce mireasa aleargă pe stradă pentru a-i opri.

 

„În urma cercetărilor și investigațiilor, în sarcina celor trei s-a reținut că, în dimineața zilei de 19 mai, în jurul orei 06.00, în urma unei altercații, ar fi lovit cu pumnii, cu picioarele și cu un baston telescopic șapte persoane ce participau la nuntă, spărgând și luneta unui autoturism. De asemenea, s-a stabilit că unul dintre bărbaţi ar fi avut asupra sa și un pistol tip Airsoft, pe care l-a abandonat la fața locului. Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire, distrugere și amenințare. Ulterior, pentru cei trei bărbaţi a fost dispusă măsura controlului judiciar”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.